AN Puls debut

Stylistaz1

Vår første AN Puls reportasje kom ut i dag og vi er veldig fornøyde. Hadde fire kule antrekk i fire forskjellige stiler i tillegg til høstens make-up og hår trender. Camilla har stylet modellene med klær og tilbehør og jeg har stylet makeup og hår. Det eneste kjipe med artikkelen var at nærbildene som hørte til makeup reportasjen ikke kom med av en eller anne grunn. Sikkert bare en feil, men pytt pytt. Vi legger ut bildene som ikke kom med her så får dere se.

sexy kopimakeup

På Ingunn har jeg brukt mye sort liner og laget noen dramatiske øyne, matchet med nude lepper. Kari med høstens store farge, rødt. Glødende hud og mascara komplementerer looken.

Neste nummer blir et i tråd med sesongen et forrykende festnummer! Følg med!!

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Hei Stine
Her har jeg brukt en nydelig lys rosa gloss fra NARS som heter Turkish Delight. Men har brukt en lip primer fra smashbox under for å gjøre leppene lysere. Samme effekten kan du oppnå med å legge litt concealer på leppene. Du kan også bare legge en klar gloss eller leppepomade over og så har du nude lips uten noen nye investeringer. Men den NARS glossen gir den et svakt rosaskjær som er veldig fint. Anbefaler den. En annen lys gloss jeg bruker til hverdags som er en tad mer farge i, er Barry M Glossy i fargen Pink Sparkle.
Håper det var til hjelp.

Tina

Stine says:

Hvilken leppestift/gloss er brukt på de bleke leppene?

Camilla says:

Marita: Takk:-)

Marita says:

Gratulerer med reportasje i avisa! Dere er kjempeflinke…..

Blogglistenhits