Back to work med ny stil!

Er du lei av garderoben din og har lyst på en ny fresh jobbstil? Les videre for tips til hvordan du kan sprite opp jobbgarderoben din i høst.

 

 

ID-10078599

Føler du deg som en grå mus på jobb, om morgenen er alt bare kaos i klesskapet ditt og du ender opp med akkurat det samme som du alltid tar på deg? Hva med å tenke litt nytt denne høsten og endelig bli forelsket i din egen garderobe? Klær og stil skal være gøy og å kjøpe litt nytt for å føle seg vel er bare sunt. Jobber du på ett kontor står du ofte fritt til å velge selv hva du har på men tenk etter at klær sier noe om deg…

 

Dersom du alltid går i sort sier du egentlig til omverden at du ønsker ikke å bli sett. Du vil skjule deg. Ofte handler det om at du ikke er fornøyd meg din kropp eller du ønsker ikke å bli lagt merke til. Andre gir ikke fem flate øre i å se seg i speilet før de går ut døra og dukker opp i antrekk som ikke matcher eller ser ut som de jobber som kunstnere (ikke noe galt i det, maler du så skjønner jeg at du har flekker på klærne).

 

 

Klær betyr mer enn man tror og de som sier de ikke bryr seg ønsker ofte innerst inne å få en liten make-over. For å bli tatt seriøst i jobbsammenheng og på møter med kunder/partnere bør du kle deg som om du mener business.

 

3 tips for å unngå grå mus stempel!

 

  • Invester i klassiske plagg som sier “I mean business”. Alt som skal til er en florlett bluse med lange ermer, en smal velsittende sort jeans, ett par pumps og lekre øreringer. Annet du bør ha i garderoben er en sort dressjakke du tar på deg på møter, ett sort blyantskjørt og hvit bluse.
  • Ikke vær redd for å bruke farger. Med farger blir du sett og lagt merke til men det jeg elsker med farger er at jeg blir glad. Jeg digger folk som bruker farger fordi da blir jeg i godt humør. Hva er din favorittfarge? Har du noen plagg i skapet ditt med den fargen? Hvis ikke move your ass ut og kjøp noe davel….
  • Vær litt vågal og kle deg i noe du aldri har gjort før.  Bruk sommerkjolen på jobb med cardigan og strømper. Eller dine fineste pumps til ett par opprullede jeans. Du kan også teste ut å bruke en rosa eller rød BH under en litt gjennomsiktig hvit bluse. Det er kun fantasien din som setter grenser.

backtowork

 

Her har du tips til hva du kan se etter nå du vil oppdatere jobbgarderoben din. Alle klær fra H&M.

 

Nå vil jeg høre fra deg. Hva er ditt beste tips til jobbantrekk?

Likte du denne posten så del den med dine venner på Facebook. Bruk knappene under her.

OBS! Dersom du enda ikke har fått tak i boken min så kan jeg glede deg med at akkurat nå får du 20% rabatt om du bestiller før 10 august. Oppgi kode ARDENS20. Boken kan kjøpes her.

 

Ha en super dag!

 

Klem fra Camilla

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits