Basispakke make-up!

Har du lyst å begynne å sminke deg og se freshere ut på morningsen? Jeg gir deg tips til en basispakke du kan begynne å investere i for å få den rette gløden og som gjør livet enklere og morsommere.

 

ID-100114320

 

 

For kun 5 år tilbake i tid så brukte jeg nesten ikke noe make-up på morgenen. Jeg gikk til jobb med kun mascara og dekket over kviser med en concealer. Jeg trodde å sminke seg betydde timesvis foran speilet, noe jeg ikke hadde hverken lyst eller tid til, men etter å ha lært meg triksene og øvet meg har jeg kommet frem til hva som funker best. Det som funker bra for meg kommer til å funke på deg også fordi  jeg som deg har null tid om morgenen, jeg ønsker å griper til faste ting som jeg bruker og jeg vil at resultatet skal holde seg utover dagen.

Jeg har derfor utviklet en liten basispakke for deg som har lyst å begynne å sminke deg som en pro.

 

 

 

 

 

 

Basispakken for den travle som ønsker å se smashing ut!

 

Du har lyst å se ut som en fresh og opplagt superkjendis på morgenen. Hvem har ikke det?! Med denne basispakken kommer du til å virke friskere, mer opplagt og du kommer til å stråle. Bruk litt tid på å lære deg å legge make-upen, øvelse gjør mester og Rom var ikke bygd på en dag…

Her er hva du trenger:

– En foundation som passer din hudfarge. Kjøp en fra Loreal den er like god som de litt dyrere. For å finne riktig farge legg den midt på kinnet for å teste.

– En concealer du legger under øynene for å få vekk mørke ringer, legg rundt neseroten for å ta vekk det røde og på andre plasser der du vil skjule noe.

– Sett make-up med pudder. Loreal sitt faste er fint.

– Legg et solpudder under kinnbeina (sug inn og legg farge i gropen), opp langs ved hårfestet og ned langs kjevebient. Legg også under haken for å skjule en evt dobbelhake.

– Blush fra Make-up Store i fargen “Must haves” er fin til de fleste.

– O Glow leppeglans fra smashbox passer alle. Kjøpes på Kicks.

– Mascara. Velg din favoritt. Den trenger ikke være dyr.

– Kjøper du en øyeskyggepalett fra Urban Decay “Naked palett” trenger du ikke noe mer. Passer for alle øyefarger.

– Når det kommer til koster anbefaler jeg å starte med 4 st. En stor kost til pudder, en litt mindre til solpudder og blush, en flat kost til øyenskygger og en dusekost til å duse ut øyeskyggene med.

 

Nå har du ett utgangspunkt for å bli en stylish supergirl du også. Om ikke lenge kommer jeg med ett produkt som vil lære deg hvordan du sminker deg, finner riktige farger etc. I mellomtiden kan du lese masse flere tips om mine favoritter i boken min. Blant annet ett kapittel om hvordan du legger smokey eyes.

Nå vi jeg høre fra deg. Hvor lang tid bruker du på morgenen på sminken? Legg igjen kommentar nedenfor.

Ha en super sommer!

Klem fra Camilla

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits