Bikinispesial!

Ferien er her og vi alle har lyst å se smashing ut i bikini. Her er mine beste tips for at du skal bli en bikini babe på stranden uansett hvilken fasong du har. 

 

 

 

Er du klar for ferien og har kjøpt årets bikini? Hvis ikke kan du få tips her til hvordan du kan bli en beach babe på stranden i år. Når det kommer til bikini så er det jo det aller beste å i kle seg i når varmen ikke er til å holde ut + at du får mer farge enn om du skulle ID-10046764gå rundt i en badedrakt. Likevel er det noen som foretrekker badedrakten og da må de få lov til det. Det viktigste er at du føler deg vel og har det gøy på stranden.

 

Det du skal tenke på når du kjøper bikini er å finne en som holder på plass om du har stor byste eller finne en bikinitruse med flatterende skjæring om du ønsker å virke lenger i beina eller slankere. Mange badedrakter i dag har også flatterende utskjæringer så du kan jo velge å variere mellom en badedrakt og en bikini.

Farger som er fine er de klassiske som hvitt, sort og marine. Fargesprakende bikinier er i vinden som aldri før så her er det bare å velge og vrake om du ønsker det.

Du trenger ikke legge mye penger i en bikini, men i mange tilfeller så må du betale litt for god kvalitet da særlig om du har problemer med å finne en bikinioverdel som holder bysten på plass.

 

 

 

 

Bikinitrender for din fasong!

 

byste

skjule

stor

tøy

Har du funnet din favoritt? Hvis ikke let litt i butikkene for allerede nå har salget startet. Du kan faktisk gjøre kupp om du er raskt ute. Håper du koser deg i ferien og gløder som en gudinne på stranden. Dersom du trenger hjelp til å finne din stil kan du nå slå til på stilguiden min som jeg har feriesalg på. Få boken nå til kun kr 150,-. Kjøp boken her. 

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits