Bli en “hot mama”!

Sliter du med å finne tilbake til din stil etter graviditeten? Eller har du alltid hatt lyst til å bli en av de hotte mammaene med barnevogn som alltid ser fresh og opplagt ut? Les videre for å finne ut hvordan.

 

En graviditet sliter en ut helt for ikke å snakke om tiden etterpå. En føler seg grå og ulekker og langt fra glamorøs. Tiden går og der sitter man uten å ta tak i seg selv. Det er vanskelig nok å få tid til en dusj for ikke å snakke om litt tid for seg selv og å pleie sitt utseendet.ID-10041968

Jeg vet akkurat hvordan du har det jeg har vært der og om du er mor for første gang så kan jeg betrygge deg med at det blir bedre. Du får mer tid til deg selv etter de første månedene og da er det viktig å fokusere litt mer på deg selv. For alle vet at når mor er glad, er alle glad:-)

 

 

 

 

Fra sliten mamma til en ny selvsikker stil!

 

Ting tar tid og det å være mamma er hardt arbeid. Jeg har nettopp vært gjennom det samme og nå har jeg en liten datter på snart 8 mnd. Den første tiden var vanskelig med mye skriking, kolikk og lite søvn. Jeg gikk nesten på veggene og trodde aldri livet skulle bli det samme igjen. Utrolig nok ser en lysning i tunellen og ting ble bra igjen.

Når ting gikk seg til hadde jeg lyst til å bruke litt mer tid på meg selv. Jeg handlet inn nye klær, fikset håret og begynt å bruke mer tid på å variere sminken på morgenen. Bare sånne små ting fikk meg til å føle meg ovenpå igjen og med ny giv. Kanskje du sitter med en følelse av at du vil forandre din stil etter å ha vært gjennom en graviditet? Kanskje du har en gardrobe du har lyst å bytte ut og finne din stil en gang for alle? Kan jeg så kan du.

5 glamourtips for å bli en hot mama!

 

Her kommer 5 magiske tips til å finne tilbake til deg selv og din stil. Ikke la deg selv forfalle helt, det er viktig å føle seg vel og fresh også etter en graviditet. Men for all del ikke stress med kiloene. De går av etterhvert bare lev fornuftig så ordner det seg.

 

  1. Er det en gang i livet du virkelig fortjener å shoppe så er det etter en graviditet. Kroppen har forandret seg og du har lyst til å finne klær som passer din figur og din nye livsstil. Bruk penger på 3 antrekk som du føler deg fin i. Viktig at plaggene sitter fint på og passer deg perfekt.
  2. Bruk 10 min på badet på en rask make up. Hvis du tror det tar 1 time å fikse en fresh make up tar du feil. Alt du trenger er litt foundation, concealer til å skjule mørke ringer under øynene, litt solpudder, en blush, mascara og lipgloss. Vips du er klar på 10 min.
  3. Få en helt ny stil ved å endre frisyre eller farge på håret. Jeg vet du har liten tid til å gå til frisør men ta deg tid. Bare det å sitte å lese blader er jo luksus!!!
  4. Kjøp nye kule sneakers og en velsittende jakke. Du kommer til å bruke masse tid ute med å trille turer og gode kule sko er alfa og omega. En vindtett jakke i en fin stil er også å foretrekke. Kari Traa har mange fine og på skofronten finner du masse fint fra både Nike og New Balance.
  5. Sett av tid til deg selv hver uke og gjør noe gøy. En hot mama vet alltid å ta tid til seg selv. Det kan være ting som trening, spa, manikyr, ut med venner, kino osv. Og når du går ut er du alltid kledd som en hot mama. Ikke glem det;-)

 

Har du lyst til å investere i deg selv og få hjelp til å handle nye trendy og kule antrekk så kan jeg hjelpe deg. Jeg kan tilby time med meg som personlig shopper. Les mer og book time her.

OBS! Jeg tilbyr veldig begrenset timer så vil du ha dette tilbudet må du slå til nå. Jeg kommer til å lansere andre ting meget snart og da utgår denne tjenesten. Skynd deg å book nå om du ønsker hjelp av meg!

 

Vil du følge meg på facebook kan du gjøre det her og likte du artikkelen del den med andre.

 

Ha en super dag!

Klem fra Camilla

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits