Bli Ny Dag Bodø

Bli Ny Dag

Har du lyst på en Bli Ny dag der du får en helt ny stil, en ny hårfrisyre, lære å sminke deg, personlig shopper og forfriksninger i høye glass?  Da kan jeg hjelpe deg med min Bli Ny dag der DU er i fokus.

Bor du i utkanten av Bodø eller er urban og alltid har hatt lyst til å få en ny stil kan du komme til meg for en BLI Ny dag. Jeg varter deg opp med frisør, personlig shopper i butikkene, sminekurs, du får lagt en makeup som holder hele kvelden og du får snacks og forfriskninger i høye glass + en overraskelse.

Denne dagen passer for deg som:

– Har lyst på en ny stil

– Synes det er kjedelig å gå i de samme gamle klærne

– Ønsker å få en hel dag kun for deg selv

– Har lyst på en fornyelse

– Lyst å finne tilbake til den sprudlende jenta du engang var

– Er lei av å ha masse klær i skapet som ikke passer og som sitter stramt over rumpe, mage, hofter og lår

– Gjør det meste husarbeidet i hjemme og har aldri tid til deg selv

– Jobber gjerne for deg selv eller i en ledende stilling der du ønsker å se bra ut

– Er opptatt av at både inn- og utsiden skal stemme overens

– Kommet over en viss alder og ønsker ikke å se og føle deg gammel

 

Kanskje har du sett på Bli Ny program på TV og alltid hatt lyst til  ta deg tid og råd men det har kun blitt med tanken. Istedenfor å druke alle sorger og problem i vin, sjokolade og crap tv kan du bestemme deg nå for at du er verdt å bruke penger på. Du har kun ett liv og hvis du har lyst til å få mer selvtillit til å ta være den kvinnen du ønsker så bør du gjøre det nå. Jeg viser deg hvordan du lett kan legge makeup i hverdagen for å se yngre ut, vi finner klær du kan kombinere som passer din livssituasjon og du får en ny frisyre hos en kul og inspirerende frisør. Nytt av året er at jeg tilbyr deg veiledning etter din Bli Ny dag. Vi ringes eller mailes i ettertid for å se til at du klarer av med din nye stil.

 

P:S: Har du lyst å ha med en venninne, kollega, svigerdatter etc. Så kan dere booke og ta denne dagen sammen. Pris for begge er kr 9.000,-. Dere sparer kr 3.000,- ved å booke sammen.

OBS!!! Anbefaler at du har planer etter Bli Ny dagen for du kommer til å føle deg som en superkjendis og vil ut og vise ditt nye jeg for resten av verden. 

 

Kjøp Bli ny dag her: Koster kr 6.000,- varighet Bli Ny dag 5 timer. 
  Kontakt meg på stylistcamilla@gmail.com om du skulle ha andre spørsmål. Du kan også få tilsendt faktura om du ønsker det. 

 

Se så flott AnneMartha ble da hun ble stylet til sin KK shoot

 

Før

anne

Etter

etter

 

Foto: Nadia Norskott

Anbefalinger fra kunder

 

1907385_885983128098928_3350557333579125251_n

Del dine meninger her:
Blogglistenhits