Bli nyttårslekker!

Ett år er gått og vi gleder oss til å gå inn i 2015 med blanke ark og nye muligheter. Men på veien ønsker vi jo å bli nyttårslekker også. Her er min beste tips til hvordan du kan skinne på årets siste fest.

ID-100209361

 

Det er ikke mye som skal til for å gjøre årest siste fest til den beste. God mat, paljetter, stjerneskudd og champis i glasset så er du der. Men om du ikke helt vet enda hva du skal ha på deg kan du teste ut mine beste tips til å bli festens dronning. Dersom du skla feire hjemme med familine er det ingen grunn til å holde igjen. Om du pynter deg for deg selv, mannen og ungene så er det bra nok. Ikke spar på ditt beste jeg, dine nærmeste fortjener å se deg stråle. Jeg ønsker deg ett godt nyttår og takk for at du følger meg på bloggen, facebook, youtube og gjennom mitt nyhetsbrev. Party on. Vi høres!

 

Sånn kan du kle deg til nyttår!

 

antrekk

På nyttårsaften er det lov med så mye glitter, paljetter og høye hæler som du har lyst til å bruke. Kjør på. Du kan egentlig aldri trå feil spør du meg. Dersom du velger den lille sorte kjolen så bruk en jakke med paljetter til. Eller du kan gå for en buksedress og ett par store strassøredobber til gjør susen. Min favoritt er paljettkjolen. Den grønne kommer fra H&M. Du kan også velge å gå for en rød kjole siden vi fortsatt er i julestemning. Alt er lov bare prøv deg fram.

 

Test denne enkle frisyren til nyttårsfesten!

 

 

 

Denne kule mohawk frisyren som Kayley lager her testet jeg til julaften. Den ble veldig bra og er lett å lage. Funker fin til en kjole der du vil ha håret satt opp. Dessuten får du ett litt røffere uttrykk ved å blande paljetter og en kulere frisyre sammen.

 

Makeuplook til festen!

 

 

Her har jeg funnet en enkel makeup look du kan klare å legge til nyttårsfesten. Denne får alle til. Ikke vanskelig i det hele tatt. Mitt beste tips er å bruke gode koster og duse skyggene skikkelig ut. Lykke til!

 

Dersom du vil at 2015 skal bli ditt år der du skinner som en stjerne må du melde deg på Stilmakeover online. Kurset starter den 5 januar og intropris på 1990,- går ut i morgen. Jeg vil gjerne jobbe med deg og gjøre deg til en lekker og selvsikker fashionista. Meld deg på her. 

 

Ha en flott nyttårsfeiring!

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits