Bli trendy i høst!

Er du klar for høsten og samtidig litt nytt i klesskapet? Her kommer din lille guide til en trendy og kul høst som gjør at du får en frisk ny start på en tid som kan være krevende.

 

ID-10036195

 

Er du klar for en høst fullpakket med møter, avtaler på hjemmebane, planlegging av bursdager og reiser? Se på høsten som en fin tid der du planlegger ting du har lyst til å gjøre. Ta ett lite “bytte av skinn” både innvendig og utvendig for å fornye deg. Det er utrolig hva en utvendig forandring kan gjøre med selvtilliten. Bare det å kjøpe seg ett par nye plagg gjør at man føler seg mer vel og fin når ting føles tunge. Ikke la høsten påvirke ditt “mood” bli heller en trendy diva og vær litt vill og kjøp ting du ALDRI ville prøvd. Det er lov å slippe seg løs. Her kommer din lille stilguide til hva som er hot i høst.

 

 

 

 

 

 

 

Dette skal du se opp for i høst!

 

 

trender høst 2013

 

Zebra print er mye av i høst. Gå for en enkel t-shirt i zebramønster og bruk til en sort bukse og en sort dressjakke. eller hva med etnisk print på denne kule jakken. Bruk den til ett par slitte jeans og sneakers med innebygd høyde. Biker trenden er stor i høst. Du finner det på både bukser, jakker og sko. Tilfør antrekket litt biker look ved ett par kule jeans, ett par boots eller en skinnjakke i mc modell. Ruter eller skogshogger skjorten har gjort sitt inntog igjen. Nytt av året er å bruke den til søte blomsterskjørt eller skinnskjørt. Plommefargen er nok den som er mest fremtredende i høst. Samme med petrolblå. Plomme er en farge som kler alle så ikke vær redd invester i noe i denne fargen. Gensere eller skjorter med blonder er in som aldri før. Bruk genseren enkelt til jeans eller over en søt blomsterkjole med tilhørende sorte strømper.

 

Det er bare fantasien som setter grenser på hvordan du kan kombinere ting. Husk alltid på å kle deg for å fremheve din figur. Har du noe du ikke føler deg vel i så kast det.

Håper du ble inspirert til å kle deg enda mer trendy i høst.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva kommer du til å kle deg i til høsten? Likte du dette så del det gjerne med andre på facebook. Da blir jeg hoppende glad:)

Har du lyst å lære mer om ulike stiler kan du kjøpe boken min her eller du kan få din egen skreddersydde stilguide her. 

Ha det fint så lenge!

Klem fra Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits