Boken min

 

Ikke la den frekke tittelen på boken skremme deg vekk! Dette er stilguiden du har ventet på som løser dine kleskriser engang for alle. Jeg gir deg bare hotte tips og råd som jeg vet funker. 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.Utkast-9-bokcover-Styliztas

Denne boken passer for deg som:

– Er singel eller i ett forhold

– Er frustrert over egen stil

– Har falt i gammel vane og gitt opp å fornye deg

– Jobber på kontor og er lei av å gå i de samme klærne hver dag

– Nybakt mamma som vil komme tilbake på jobb og føle seg smashing

– I 30 årene men likevel grønn på make-up og hva som passer deg

– I 40 årene og klar for å bli fab and forty:-)

– Du som elsker alle makeover programmene på tv

 

Passer ikke for:

– Fashionistaen som kan og vet alt

– Hun som er redd for forandring

– Hun som tror mote handler om å være tynn

13904651_cover

Jeg skriver for den vanlige kvinnen i gata. Hun som har lyst å lære mer om mote og make-up. Mote handler ikke om å vøre tynn og make-up er veldig enkelt når du har lært knepene. Jeg har sminket utallige kvinner og gjort mange Bli Ny dager og den beste følelsen jeg sitter igjen med er når kvinnen foran meg lyser opp og ser seg selv som vakker for første gang. Dette er boken for deg om du har lyst å finne din stil eller rett og slett lære om hva som kler akkurat deg. Du er nemlig unik! Boken er tilpasset alle former,farger og fasonger.

Dette sier andre om boken:

“Det var for noen måneder siden Camilla fortalte at hun hadde gitt ut en bok. Denne har hun snakket å skrive i lang tid, men nå hadde hun klart å få den utgitt.
Min venninne har en stor interesse for klær, mote og sminke og hvordan vanlige norske damer og mødre kan kle oss opp på både jobb og fritid og føle oss vel uansett kropp, fasong og hårfarge.
Så nå var hennes drøm oppfyllt, boka var klar og hun ville sende en til meg for at jeg skulle lese igjennom. Jeg begynte å lese, og ble mer og mer stolt av venninna mi. Her fant jeg tips om hva en bør ha i en basis garderobe, hvilke klær som passet min fasong, hvilke farger jeg passer, sminke som passer mine farger og øynefarge etc etc. Dette er akkurat det jeg har vært ute etter! Mange bøker handler om mote, men denne boka hadde en vinkling som gjorde at jeg kunne forholde meg til den med min kroppsfasong og må innrømme mine all hast sminkerutiner. Jeg hadde besøk av Camilla for ett par år siden i Stavanger, og der la hun sminke for alle mine venninner. Kan trygt si at det ble en artig kveld på byen, hvor alle følte seg som ny og alle menn snudde seg etter oss! Og vi er vanlige jenter!
Stolt av deg Camilla, du har skrevet en fantastisk bok!”
 
Monica Nordbø, Joint  venture fin analyst
“Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle! 
 Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gode tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har).
 Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier “Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør”.
 Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kapittel om å være gravid og stylish! 
 
Og hva bør garderoben bestå av? Camilla har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapittel, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier “denne kan du kombinere i det uendelige”. For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka 😉
 
Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.

Dette er en super julegave til mor, venner og kollegaer – hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?”
           Hilde Moholt – Hilde M  lykkelig med liten,  http://hmoholt.blogspot.no
                                                                                                                    

Les utdrag fra boken nedenfor ved å trykke på linken:

 

Smak av boken

 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Boken kan kjøpes her.

Mail meg gjerne når du har lest boken. Gleder meg til å høre fra deg!

Klem fra Camilla

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits