Bryllupsstyling

Trenger du hjelp til bryllupsstyling? Jeg hjelper deg hjemme i din egen stue eller på hotellrommet. Du slipper å stresse ut på din store dag!

 

Bryllup

Skal du gifte deg og har lyst å bli stylet på håret og med en perfekt makeup som sitter hele dagen? Da kan du bestille time hos meg for en avslappende og perfekt look på din store dag.

Jeg kommer hjem til deg og sminker deg, styler hår og lager en avslappende dag for deg. Om du er på hotellrommet med din forlover og ønsker å bli ordnet der er det også mulig. Du kan kose deg med champagne, sjokolade og jordbær og skravle med din forlover mens jeg sminker deg og fikser håret ditt. Etterpå hjelper jeg deg på med kjolen og ser til at alt går smooth på din beste dag.

Pris for bryllupstyling er kr 3.000,-.

Dette inngår i prisen:

– Prøvetime hår og makeup

– Jeg kommer hjem til deg/på hotellet og styler deg for den store dagen din. Du slipper mao å stresse ut til en frisør

– Jeg bruker kun profesjonelle produkter og fra flere merker. Jeg bruker kun det beste

– Du har fått testet ut din perfekte frisyre og vet at denne kler deg

– Lett makeup og ordning av hår til din forlover om hun ønsker det

– En lett og ledig stemning i vante omgivelser. Du får din personlige stylist på denne store dagen

 

Hvorfor velge meg?

Jeg har erfaring og har stylet mange oppgjennom årene siden 2009. Jeg holder meg ikke til ett spesielt merke på makeup up men vet hva som er bra. Blir du sminket av meg vil du ikke reagere på makeupen og den vil holde hele kvelden. Ved å velge meg slipper du å kjøre ut til en frisør å bli ordnet der. Jeg kommer til deg og du kan slappe av i kjente omgivelser uten forstyrrelser fra andre.

Book meg i dag!

Send mail til stylistcamilla@gmail.com

Del dine meninger her:
Blogglistenhits