Camillas favoritt nettbutikker!

Jeg liker å handle på nettet og har gjort mange kupp. Her kommer mine favoritt nettbutikker og adresser til dem. Trykk på overskriftene for å komme til nettsidene.

FOREVER 21

Forever 21 er en nettbutikk med masse billige klær. Og når jeg sier billig så er det veldig billig. De har også noen litt dyrere merker men her synes jeg det er verdt å bite seg merke i det billige. Let etter sko, øredobber og annet tilbehør her. Leggings og tee er de også gode på. Nå har de denne skogshogger skjorta til $20 som du kan gjøre ett kupp på. Jeg liker den litt rå stilen til assistentet til Rachel Zoe, Taylor Jacobson, hun bruker ofte rutete skjorte, smale jeans, rå kule boots og rufsetet hår.

forever21 20S

LA REDOUTE

Den franske nettbutikken La Redoute har jeg handlet endel hos. Ofte har de kampanjer og du kan få 50% avslag på den dyreste varen eller 20-30% på hele sortimentet. Jeg har funnet kule sko her bla hvite converse og sorte peeptoe skoletter.  Bestill katalogen hjem så har du vel rundt 500 sider mote å se gjennom:-) Disse lårhøye støvlettene koster 1699,- og passer perfekt nå i høst.

092_7694750_1

 

ELLOS

Tiden er heldigvis forbi da Ellos bare var forbeholdt gamle damer og bontjyver på landet (les meg). Ellos er innovativ og ofte tidlig ute med å kopiere de siste trendene. Det kommer stadig vekk nyheter på deres nettsider. Jeg har funnet de beste gode varme cardiganene her. Denne er litt snarlik en cardigan fra Stella McCartney og koster kr 299,-

ellos

YOOX

På denne nettbutikken so0m shipper fra Italia finner du designer plagg til en billig penge. De har absolutt alt fra tidligere sesonger. Her har jeg funnet Prada støvlette til kr 800,-. og gensrer fra See by Chloe til rundt 200-300 kr så det gjelder å holde utkikk. Her har du ett par Jimmy Choo ankelboots til 175 EUR.

 

FREUDIAN KICKS

Denne norske nettbutikken fører mange skandinaviske merker som bla Acne, Cheap Monday og Stine Goya. Jeg har handlet på salg der en cardigan og en topp fra Acne på 50%. Sjekk ut denne jeansen fra Cheap Monday med skinndetaljer på sidene. Koster kr 500,-.

freudiankicks

 

KOMA

Butikken Koma i Oslo er vel kjent for de fleste men visste der at det går an å handle på nett fra denne butikken?! Her finner du mange bra merker både norske og svenske. Jeg liker disse jensene fra det norske merket Kima Jeans. Tror de er på 50% salg nå. Opprinnelig pris 1399,-

koma

 

H&M

H&M er og blir en av mine favorittbutikker på nett. Her finner man det meste både sko, vesker, jakker og tilbehør. Liker denne litt streetaktige jakken. Koster 799,- og finnes også i sort.

hm

FASHIONMIXOLOGY

Også en norsk nettbutikk med masse fine kule skandinaviske merker. Her finner du også smykker fra det norske merket Celine Engelstad. Jeg liker disse rå skinnbuksenen fra Acne som koster kr 1700,-.

 

fashionmixology

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:

Takk for tipsene =) Ønsker deg en fin helg!

stylistaz says:

Britt: Ja hun er dritkul. sjekk ut, håper du finner noen favoritter:-)
Kristin: Ja de er også gode butikker:-)

Kristin says:

Liker disse nettbutikkene! Asos, topshop, gojane og nelly er også utrolig kjekke! Der kan man oppdage mange gullfunn!:)

Britt says:

Her var mange nye som eg skal sjekke ut. Den cardiganen frå Ellos var superfin. Og heilt eining når det gjeld stilen til taylor. Rå! 🙂

Blogglistenhits