De beste gavene kommer fra hjertet…

Snart jul og julemaset og stresset han kanskje allerede tatt grep om deg? Her kommer tips til julegaver du kan gi som kommer fra hjertet ditt og som oftest er mye hyggeligere å få enn de du kjøper i butikk.

 

ID-100186927

 

 

Så var det desember igjen og det evige maset om julegaver. Hva skal du ønske deg i år? Du har jo alt. Så spør du din venninne, partner, mamma og bestemor hva de ønsker seg. De vet heller ikke, de har jo også alt. Tenk så heldige vi er som lever i en verden der vi har alt og kan kjøpe oss det meste vi har lyst på. Vi burde virkelig sette mer pris på de tingene vi har i hverdagen.

Men selv om vi alle har alt så forventes det jo at vi både gir og får en liten ting til jul. Jeg synes det er hyggelig å få pakker og blir glad for alt jeg får men av og til skulle en ønske at gaver ble gitt sånn helt fra hjertet….sånn at den som ga deg gaven hadde tenkt på akkurat deg og gitt fra sitt innerste.

Jeg har derfor kommet opp med 5 tips til deg hvordan du kan gi julegaver fra hjertet uten å bruke for mye penger og samtidig gi noe du vet blir satt pris på.

 

5 tips til julegaver gitt fra ditt hjerte…

 

  • Gi noe dere kan ha glede av sammen: Tenk på den du gir gaven til hva liker han/hun å gjøre? Hva med å kjøpe en kinobillett der hun tar deg med på kino på en film hun har lyst å se. Perfekt å komme vekk fra unger,jag og mas en liten stund. Eller en konsertopplevelse sammen med mannen, finn en gruppe du vet han liker og legg ved billettene der du selvsagt går sammen med han. Mamma ville sikkert satt pris på å få gavekort fra deg på 10 koselige kafebesøk sammen eller ett spaopphold der du og henne får en mor-datter stund sammen.
  • Gi noe du har laget selv: Er du kreativ så gir du gaver du har laget selv. Hva med heklede lyslykter, vaser, fat, strikket sokker, skjerf, egensydde putetrekk, strikket luer. Her bør du tenke på hva er det den andre kunne tenkt seg både når det kommer til farger og stil.
  • Gi gaver med følelser: Til partneren din klipper du ut 10 hjertet i rødt der du skriver inn forskjellige ting feks en het aften sammen, du spanderer middag, han får slippe oppvasken i en hel uke, du passer barna han kan dra på guttetur. Hvem ville ikke satt pris på en sånn gave? Legg hjertene i en konvolutt og pynt og sett ditt preg på. Til en venninne kan du gi gavekort på barnevakt, love henne at du blir med ut på byen 5 ganger i løpet av året eller du kan gi henne en krukke som du legger positive ord i. I krukken ligger det lapper der du skriver hva hennes positive sider er og hvorfor du setter pris på henne. Krukken kan hun titte på hver gang hun er i dårlig humør.
  • Gi en gave med ettertanke: Vi har alle mistet noen i livet som har betydd mye for oss. Julen er en høytid der vi minnes dem som har gått bort. Hva med å ta deg tid til å ramme inn ett bilde av en person du vet betyr mye for vedkommende. På den måten viser du at du har lyttet og hørt når hun har fortalt om savnet etter sin far. Eller du kan hjelpe bestemor å minnes hennes avdøde mann med ett fint bilde fra de var ung. Til din søster kan du ramme inn ett fint bilde av dere der det oser søskenkjærlighet. Det er opp til deg å finne fram til følelsen du ønsker å oppnå ved å gi denne gaven.
  • Gi en gave som kan spises: Dette er noe alle kan klare. Lag sjokolade å pynt og legg i fine glass, lag sild, kjeks, boller, julekaker, pepperkaker, syltetøy, vin, krydder osv osv. Bruk fantasien og lag fra hjertet ditt og gi gaver som kan spises.

 

Nå håper jeg du fikk litt inspirasjon til å gi gaver fra hjertet. Jeg vil høre fra deg i kommentarfeltet hva du blir glad for å få i gaver. Del dine beste tips med meg. Likte du denne bloggposten så del den gjerne på facebook:-)

Om du har lyst å kjøpe stilboken min i julegave til noen eller unne deg selv kan du nå få 25% rabatt om du oppgir kode HOLIDAY25.

Ha en super førjulstid!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits