Deilige svale sommerkjoler!

Nå er endelige sommeren her for mange av oss. Skal du på strandferie i år eller reise til sydligere strøk er det perfekt å ha med en sval sommerkjole som du bare kan slenge over bikinien og være klar til middag etter strandbesøket. Jeg pakker alltid litt letter sommerkjoler  i tillegg til shorts og topper når jeg reiser til syden.

Her har du ett knippe fine sommerkjoler du kan bruk år etter år. Slike kjoler går ikke av moten for strandmoten den vi altlid holde seg uansett om andre trender svinger.

sommer

Den første kjolen kommer fra Hunkydory og er i ett litt gjennomsiktig materialet. Den neste kjolen er lang og veldig fin til sommerens strandfester. Den stripete kjolen har splitt i siden og er fin å ha med en jeansjakke utenpå. Den fargerike lange kjolen er virkelig en flott sommerkjole. Den blå tunikaen passer mer for deg som ikke er så lang i beina. Samme med den rosa tunikaen den passer fint til sommerbrune bein og deg som er litt lavere.

 

Håper du fant litt nytt til feriegarderoben. Det er mange som tar sein ferie og da har du absolutt masse muligheter til å handle litt nytt på salget. Lykke til!

 

Camilla XX

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits