Derfor er din ide god nok!

IMG_7578

 

Er det en ting jeg brenner for er det å få flere kvinner i Norge til å starte opp egen bedrift. Hvorfor det er viktig for meg? Fordi jeg vet at det finnes så utrolig mye ubenyttede ressurser der ute som nå er i bruk hos en arbeidsgiver som IKKE setter pris på disse kvinnene. De blir ikke sett i helsevesenet for den fantastiske jobben de gjør dag ut og dag inn. De er der for medmennesker når jeg og du ikke kan være der.

Og til alle de som jobber med barn og unge og har masse gode ideer om hvordan hverdagen kunne blitt litt bedre om vi hadde gjort ting på en litt annen måte. Det jobber også mange utrolig dyktige kvinner i kommuner, fylker og staten som aldri blir lagt merke til og belønnet for sine ideer og kunnskap. De vil virkelig få Norge til å gå bedre. Men det nytter ikke, det hjelper så lite når ingen gidder å høre på hva de har å si.

Derfor pass dere alle sjefer der ute. Disse kvinnen kommer IKKE til å henge rundt så mye lengre. De er på vei ut av sine jobber og inn i å skape sin egen arbeidsplass. Fler og fler tør faktisk å starte opp bedrift nå ved siden av jobben og etterhvert ta steget ut. Jeg oppfordrer alle som har lyst til satse. Du har ingenting å miste bare alt å vinne faktisk. 

Og hvis du tror at din ide er tatt, sett og prøvd ut før, andre gjør det samme som deg og den ikke er god nok har jeg bare en ting å si. Den er god nok!

Selv om det finnes tusenvis av coacher der ute, stylister, PT, yogainstruktører, foredragsholdere, danselærere, butikkeiere osv. så er det DU som former din bedrift med den du er. Det er faktisk plass til alle der ute og om det er ett marked eller ikke er egentlig ikke så interresant. Det er 7 milliarder mennesker på denne jordkloden så jeg ser egentlig ikke problemstillingen…

Og om olja skulle ta slutt så tror jeg at Norge klarer seg fint med disse kvinnene som tør å skape sin egen arbeidsplass. Verden er stor og mulighetene mange. Din ide er god nok om bare du tror nok på den.

Camilla XX

p.s. Trenger du mer push bak for å komme i gang les mine siste bøker her. 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits