Derfor får du ikke øyeskyggen til å holde hele dagen!

Jeg får ofte spørsmål om hvorfor ikke øyenskyggen holder hele dagen. Mange har problemer med at den blir vekk i løpet av dagen og ikke minst at den striper seg. Det er 3 grunner til at du ikke får den til å sitte.

1. Du bruker ikke riktig verktøy for å legge den. Ikke bruk applikatoren som følger med skrinet, du vil aldri kunne klare å legge bra skygge med dette. Invester i skikkelige koster. En flatkost til å legge skyggen med og en litt rundere til å duse ut er alt du trenger i begynnelsen. Jeg har også brukt applikator til å legge skygger så jeg vet, det funker ikke……

Glem denne…..

og invester i skikkelige koster. Mac og Glo er mine favoritter.

2. Du kjøper billige øyeskygger. Aldri i verden om jeg orker å legge pengene på billigskygger lengre. De er bare crap. Ja alt sammen, kan takke meg til NYX men de drysser noe inn i hampen. Med skygger med lite pay off får du ikke fargene til å sitte lenger enn 1 time. Invester i skygger med god pigmentering slik som Mac, Dior eller Smashbox. Jeg har selv prøvd å knotet med Max Factor sine, det funker ikke de drysser. Sitter ikke godt. Etter jeg oppdaget dette så bruker jeg heller penger på kvalitet fremfor kvantitet…

Gode skygger fra Dior. Dyre men vel verdt pengene. Ett slik skrin har du lenge.

Mac sine skygger kommer i uendelige farger og holder hele dagen lang.

3. Du bruker ikke riktig underlag. Her må du legge ett godt underlag dersom du ikke vil at skyggene skal stripe seg. Du kan enten bruke en primer for øynene du legger på lokket før du tar på skyggen eller som jeg gjør. Concealer først på lokket også pudder deretter.

Denne primeren fra Urban Decay er elsket av mange. Jeg liker den også.

Jeg har aldri problemer med at skyggene ikke sitter på. Når jeg vasker av sminken på kvelden sitter den fortsatt perfekt på. Følger du disse rådene vil du ha skygger som holder hele dagen/natten lang:-)

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
stylistaz says:

Britt: hvilke kjøpte du? Legg ut på bloggen om du har tid:-)

Britt says:

Mange fine tips her. Eg kjøpte meg nye dyre skuggar i dag! Gler meg til å teste ut.

Blogglistenhits