Det beste fra New York Fashion Week

New York Fashion Week gikk av stabelen for ikke mange ukene siden og der ble det vist vår- og sommermoter for 2010. Du kan allerede nå finne noen favoritter som du kan kopiere før alle andre. Feks sidefletten fra Alexander Wang, gå på skattejakt etter fargerike stor armbånd som hos DVF eller forsøke å legge den hotteste sminken som hos Erin Wasson X RVCA.

 

Det mest fargerike tilbehøret

dvf

Diane von Furstenberg viste opp de kuleste fargerike armbåndene  på catwalken i NY.

 

Den beste hårfrisyren

Alexwang

Modellene på Alexander Wangs visning hadde den fineste og mest praktiske hårfrisyren. Denne kan du kopiere allerede nå med å ha litt saltvannspray i håret, tuper det litt og flett en løs flette. Rufs håret litt mer og la det henge litt tilfeldige hårstrå ned på begge sidene. Spray over med hårspray. Har du ikke langt hår kan du kjøpe clip on og feste på.

 

Den hotteste sminken

erin1

Den heteste sminken så vi på Erin Wasson X RVCA visningen.

 

Beste sommerklær

boy

Dette er de mest anvendelige sommerklærne samtidig som de er kule. Liker spesielt godt skoene. Kommer fra ett ukjent merke for meg som heter Boy of Band of Outsiders.

 

De råeste festkjolene

marchesa

Marchesa lager fantastiske kjoler. Vi vil nok få se disse kjolenen på flere kjendiser på den røde løper i nærmeste fremtid.

 

Fashionistas Front Row

marcherita missoni

Margherita Missoni hadde på en nydelig kjole med tilhørende smykker i gull.

 

front row

Jen Brill på visningen til Alexander Wang i ført knallrøde lepper og en kort sort jakke. Legg merke til at røde lepper er hot i høst. Det passer utmerket til grå og sorte klær.

 

zoe

Stjernestylist Rachel Zoe her på visningen til Marc Jacobs viser at også hun foretrekker røde lepper i høst. Jeg liker den nude fargede neglelakken hun har kombinert med store ringer. Sorte klær i skinn er også ett sikkert kort i høst.

 

 

 

Camilla

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Trine says:

Kjempefin blogg dåkker har:):)

Blogglistenhits