Dette skal du handle på herreavdelingen!

Visste du at enkelte ting er bedre å handle i herreavdeling enn i dameavdeling?! Har du lyst å lære om hvordan du kan få en chic look ved å sveipe innom hans avdeling neste gang så må du lese videre.

 

img-thing

 

Enkelte plagg er faktisk best å kjøpe i herreavdelingen. Ingenting er vel mer sexy enn en dame i en oppkneppet hvit skjorte og med en liten jeans shorts til?! Eller hva med å stjele hans slips og bruke til t-shirts og sorte bukser. Trenden med å kle seg i menns klær har lenge vært i motebildet og mange husker Audrey Hepburn i Roman Holiday  og Julia Roberts i Pretty Woman. Begge iført menns hvite skjorter.

Det du alltid må huske på er at plagget må sitte bra på deg, ikke for stort for da gjør det ikke noen for figuren din.

Derfor neste gang du er i byen så ta turen innom herreavdeling eller du kan her og nå gå gjennom mannen din sin garderobe og starte jakten.

 

 

 

“Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”
– Henry David Thoreau

 

Her får du noen stilsikre tips til hva du kan handle på mennenes avdeling og hvordan du kombinerer plaggene:

  • Boyfriend cardigan. Se etter en som har 4 knapper med to lommer foran. Du finner mange fine hos Zara, H&M, Cubus eller Marc Jacobs. Bruk den over en fin singlet eller t shirt og bruk belte i livet. Prøv den også over en feminin kjole sammen med ett par boots. Bruk den som en jakke på våren og høsten for en casual og nedtonet look.

 

  • Kabelstrikk genseren. Nok en ting som alle jenter må ha i sin garderobe. Den kuleste finner du nettopp i herreavdelingen men vær obs på modellen. Menn er ikke akkurat bygd på samme måte som oss jenter så derfor finn en som sitter bra på din figur. En hvit kabelstrikk genser kan være en ideel reisegenser siden den vil kunne gå til alt i din garderobe. Eller finn en annen farge og bær den til sigarettbukser for å jevne ut balansen med volum på overkroppen. Chloé lager den ultimate moteriktige versjonen av denne genseren om du ikke ønsker å kjøpe herremodell. Når du bruker kabelgenseren så hold alt annet veldig enkelt. Hår, make-up, smykker bør ikke prange for mye slik at fokus tas vekk fra genseren.

 

  • 1760291imagesEn hvit herreskjorte. Aller best er denne stjålet rett fra kjærestens klesskap men å tråle herreavdelingen funker også fint. Du finner fine skjorter på alle butikker, bare pass på at den ikke blir alt for stor på deg og fremhever istedenfor å gjøre deg stor.  Hent inspirasjon fra disse fine damene her.

 

 

 

 

 

 

 

  • fashion-friday-style-your-life-L-JL7qJhEn perfekt hvit t-skjorte. Den perfekte hvite t-shirten kommer også fra menns avdeling. Nærmere bestemt Hanes 3 pk med hvite t-skjorter er de beste og billigste som finnes. Disse får du tak i på ebay. Du kan også prøve deg frem med kjærestens hvite tee og se om denne faller fint på deg. Bruk med en gammel brosje som du fester der du vanligvis fester 17 mai sløyfen din. Eller bruk den til ett stramt skjørt for å løse opp looken. James Perse lager t-shirts for damer som har en herrelook over seg. Disse er veldig fine. På bildet ser du hvor lite som skal til for å style en enkel hvit t-skjorte.

 

 

 

 

 

 

 

Nå vil jeg høre fra deg om dette er noe du vil teste ut? Har du andre tips om hva som må stjeles fra kjæresten så vil jeg høre det i kommentarfeltet nedenfor.

 

Likte du posten så vær snill og del den med dine venner da blir jeg kjempeglad. Om du ønsker å følge meg på facebook så kan du gjøre det her.

 

Ha en strålende dag!

 

Klem fra Camilla

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits