Din personlige stylist

Personlig stil - profesjonelle råd - ærlighet

Er du frustrert over din egen stil? Trenger du hjelp til å bli ny? Får du ærlige svar fra dine venner og familie når det kommer til din stil? Jeg kan hjelpe deg med personlige råd, gi deg de tipsene du trenger for å skape din drømmestil og være ærlig med deg når du spør om råd.

 

stylist

 

– Trenger du hjelp til å finne din stil?

– Har du lyst å få en helt ny garderobe?

– Trenger du råd fra en profesjonell angående din stil?

– Vil du snakke personlig med en stylist over skype eller google +?

 

Svarer du ja på disse spørsmålene vil jeg svært gjerne jobbe med deg videre for å finne din stil og hjelpe deg å bli vakker, fresh og  gi den en helhetlig look du kommer til å elske.

 

ID-10046776

 

I Din personlige stylist får du snakke personlig med meg via skype eller google +. Vi møtes over pcen og du kan stille meg de spørsmål du måtte ha. Du kan også vise meg klær, sko og tilbehør som du vil ønsker råd om. Du kan også vise meg ulike antrekk og få råd til hva som er best for deg og din figur. Jeg hjelper deg også når det kommer til makeup og hår og du kan stille meg spørsmål og hva du vil ha hjelp til for å lykkes med din stil. 

 

ID-100208190

Slik foregår dette: Du booker time med meg og avtaler på forhånd hvor mange samtaler du ønsker. Jeg anbefaler at du tar flere en 1 for man får ikke gjort så mye på kun 1 time. Min anbefaling er 3-4 timer slik at vi kan kartlegge dine behov og finne ut sammen hva som er din beste stil. 

Jeg ringe deg opp via Skype eller Google + og vi kan se hverandre og du kan vise meg antrekk, makeup, garderoben etc og spørre om anbefalinger til hva som kan gi deg en lekker stil. Jeg er Din personlige stylist og du kan føle deg trygg på at alt vi diskuterer blir mellom oss. Jeg vil være 100% ærlig med deg når det kommer til din stil og hva som passer for deg. Jeg går fram på en trygg måte som gjør at du kan føle deg vel og sikker etter å ha snakket med meg.

ID-10099135

FÅ DIN PERSONLIGE STYLIST I DAG RETT HJEM I DIN EGEN STUE UANSETT HVOR I LANDET DU BOR

 

DETTE FÅR DU:

– Snakke med meg “live” over Skype eller Google +

– Spørre om de spørsmål du måtte ha knyttet til stil, figur, makeup, hår osv

– Ett oppsummert notat etter hver samtale om hva vi snakket om, hva du lurte på, hva jeg anbefaler

– Oppgaver som skal løses til neste samtale som gir deg en puff i riktig retning mot din nye look

– Mulighet til å maile meg bilder av innkjøp, spørsmål som måtte oppstå mellom samtalene

– Ærlige svar på hva som må til for at du kan få en ny stil

– Tips på email fra meg om klær, tilbehør, makeup jeg anbefaler for deg

 

+ masse inspirasjon, humor og oppløftende ord som gir deg mot til å være den du ønsker å være.

 

din stylist

Min bakgrunn:

Jeg har jobbet som stylist og make-up artist siden 2009 og har skrevet artikler for aviser og stylet til fotoshoots. Jeg har også hatt Styleseminar og sminket kunder til ulike anledninger og sammenhenger. Jeg har også jobbet med musikkvideo og hatt mange Bli Ny dager med masse flotte damer. Hos meg lærer du kun det jeg vet du får nytte av. Jeg har lært de beste make-up triksene av Hollywood make-up artist som har jobbet med MTV, VH1 for å nevne noen.Jeg vil hjelpe deg å få en stil du elsker, ny selvtillit til å ta egne valg når det kommer til stil og make-up og jeg lærer deg hvordan du kun kjøper det beste på markedet slik at du sparer både tid og penger.

 

Din personlige stylist gir deg svar på dine spørsmål  om hva som er lekkert til akkurat deg og hvorfor du ikke skal følge alle trender.

 

 

1 time Din personlige stylist  kr 990,-. Kjøp her nå:
Din stylist pakken 4 timer kr 2.900,-. 
OBS! 1 Skype time tilsvarer 45 min.

Jeg gleder meg til å jobbe med deg og gi deg selvtilliten du trenger for å bli trygg på deg selv og din stil. Du er vakker akkurat som du er, det gjelder bare å finne hva som gir deg den rette utstrålingen. Vi snakkes:-)