Dress for success

20130212-205853.jpg

Kan man kle seg for suksess i forretningslivet?! Muligens. Men uansett hva noen måtte mene eller ikke mene så har klær en stor makt når det kommer til hvordan du blir sett på og hva folk tenker om deg. Hver gang du kler på deg noe så sier du noe om deg selv. Noen kler seg for å bli lagt merke til, andre kler seg for å blende inn i mengden og du har også de som kler seg slik at de blir usynlige. Dersom du driver en business så er det viktig å tenke på hva du har på deg. Du er ditt eget varemerket og for at folk skal stole på deg og ditt produkt er det viktig at du kler deg med omhu. Her er noen hotte tips som får deg til å øke omsetningen med 10% (ja hvorfor ikke, du kan jo prøve;-):

  • Hvem er ditt store kvinnelige forbilde innenfor business? Hvem er det du ser opp til? Finn inspirasjon i hvordan hun kler seg og har oppnådd suksess. Feks Oprah er alltid velkledd, hva med Michelle Obama eller Rachel Zoe. Hent inspirasjon men gå alltid for hva du føler deg vel i.
  • På viktige møter ha alltid på en kul feminin dressjakke. Uten unntak, tar du på jakken så mener du business. Det trenger ikke være en kjedelig sort eller grå finn en powerjakke som sitter perfekt og passer din look.
  • Når du er kvinne og driver ditt eget firma så kle deg som en dame og ikke kle deg som en mann. Derfor gå til anskaffelse av en velsittende kjole. Det er undervurdert hvor mye en fin velsittende kjole har å si for selvtilliten. Finn en enkel sort, grå eller mørk brun. Sleng på en cardigan for en avslappet look, en dressjakke for å virke mer seriøs eller en paljettjakke for å si at du har ett litt mer eksentrisk uttrykk.
  • Det første folk legger merke til er sko og hår. Bruk derfor litt tid på å finne fine sko som passer til din jobbhverdag. Bruk litt tid på håret også for det rette uttrykket.
  • Til sist ikke glem hvor mye ett godt smil, ett stødig håndtrykk og en genuin interesse i kunden har å si for hvordan du blir lagt merke til.

Nå vil jeg vite om du har noen gode tips å komme med til hvordan man kler seg for suksess. Hva har du gjort for å forandre din stil siden du begynte i din business?

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits