En kjole 5 stiler

Nyttårsaften nærmer seg og har du ikke kjolevalget klart kan du finne råd her. En sort kjole stylet på 5 ulike måter. Vi er jo alle forskjellige og liker ulike ting derfor kan du nå finne ut hva du vil gå for på årets siste dag. Kjolen kommer fra H&M og finnes i deres nettshop.

sort kjole

Utgangspunkt en sort kjole med sløyfe rundt midjen. Denne kan styles på mange måter. Her kommer noen tips:

Gossip girl look

blair-lace-dress-pilot

 

Du liker Gossip Girl og den preppy looken til Blair. Stilen defineres med hårbøyler, små nette vesker og belter for å markere midjen. Sats på en kul hårbøyle gjerne med litt fjær evt en rosett. Enkle sorte pumps passer til. Ha håret løst og ledig og sett fokus på leppene. Til denne kjolen kan det bli fint men en blodebolero og ett perlesmykke i halsgropen.

 

 

 

 

 

 

hårbøyle

 

20-tallets flapper look

 

jh_nuit

 

Du liker 20-tallets flapper look og liker hårpynt i ulike varianter. Denne looken kan benyttes på ulike måter. Enten ved å bruke formløse kjoler med ett langt perlesmykke som nedenfor eller gjøre som her å bruke en moderne kjole fra H&M og satse på at håret og skoene skaper looken.

102987-280

Skoene var lavere på hælen dengang. Du finner ulike modeller i butikkene i dag. Gjerne bruk sko med strass eller paljetter. Alt er lov på nyttårsaften.

20 talls sko1

20 talls sko

Lag definerte 20-talls krøller og fest ett hårbånd i håret på skikkelig 20-talls vis.

hårbånd

Rock chick

00210m

Du er av den rocka typen og liker Balmain som designer. Bruk sko med strass og paljetter, kule ankelboots og lass på med studded armbånd. Håret kan være litt løst og ledig, gjerne bedroom look. Det er klær og tilbehør som legges merke til med denne stilen.

diane-kruger-balmain-fall-2009-black-strapless-ruffled-mini-dress

Diane Kruger rocker opp sin kjole med ett par naglepumps, lille øyensminke og ett belte i livet.

Balmain-studded-crystal-san

Sko som passer til.

kjl-studded-bangle-340

Har du enkle sko til kan du lasse på med skinnende kule armbånd.

Klassisk chic

becki_lbd_steal_400

Du er av den klassiske og glamorøse typen. Du liker kvinner som Angelina Jolie og ser helst at du alltid er velpleid til fingerspissene. For å oppnå denne looken sats på rene linjer og lite tilbehør. La sko, hår og sminke tale for seg. Røde lepper er nydelig til denne looken. En enkel sort clutch som ikke tar oppmerksomhet passer fint til.

christian-louboutin-black-leather-pumps

Klassiske sko som alltid vil passe til denne looken.

penelope

Røde lepper er feminint og passer utmerket til den sorte kjolen fra H&M.

 

1839699_f260

Du kan også velge å kjøre en mer Audrey Hepburn stil med perler og sorte strømper. Lange hansker er også nydelig. Sett håret opp i en knute og fest i en shiny hårspenne som Chanel viste på sin Høst look 2010.

 

Eksentrisk særpreg

 

lady-gaga-black-dress-and-liquid-leggings

Du er eksentrisk av deg og liker stilen til bla Lady Gaga. Noen ganger vil du bare kjøre på og andre ganger dresse ned. Til nyttår kan du fint ta den helt ut med enten en minnie mus sveis (du finner videoer på youtube hvordan du lager denne) eller fokusere på vågalt tilbehør som hansker, dramatisk neglelakk og nettingstrømpebukser. Her finner du enkelt og greit din stil som representerer noe særegent.

blue

Mal neglene i en knæsj neglelakk.

eva_longoria_fishnet1

Kjør på med nettingstrømper evt blondestrømpebukser.

gloves

 

Topp antrekket med ett par hansker.

 

Så mange muligheter kan en kjole inneha. Om du ikke likte eller fant din stil her, har du selvfølgelig enda flere valg om du bare bruker fantasien litt. Kom gjenre med spørsmål om det er noe dere lurer på. Ha en super nyttårsaften:-)

 

 

Camilla

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Siri says:

Wow. så mye flott! Jeg elsker den kjolen.

Blogglistenhits