Få den fine sommergløden!

Har du fått litt brunfarge på kroppen og har lyst å få den til å vare eller har du lyst å få ett jevnt og fint underlag til ferien begynner? Les videre for mine beste tips til å få den perfekte sommergløden.

 

Nå er ferien godt i gang for mange og vi har rukket å få litt farge på kroppen. Men hva kan vi gjøre for å få sommergløden til å vare ID-100256685lenger eller fremheve brunfargen bedre? Jeg har laget noen gode tips til deg både før ferien og under ferien da du ønsker å stråle og skinne som ditt beste jeg.

 

På vinteren er vi bleke og gjennomsiktige i huden så på sommeren er det lov å vise mer hud og skinne som en bronsjegudinne. Litt farge på kroppen er bare sunt og det å sole seg er bare bra for kroppen. Husk alltid å bruke solkrem med nok solfaktor. Hudkreft forekommer veldig ofte hos nordmenn så det er ingen grunn til å tro at du skal være den heldige som slipper unna (ta forhåndssregler).

 

Beskytt deg også med solbriller og en hatt på hodet. I sydligere land er solen ofte veldig sterk og tar selv under en parasoll. Du vil uansett kunne bli brun og få en fin farge som holder lenge om du følger noen tips.

 

For å få fargen til å holde lengre har jeg erfart at man kan etterfylle og holde det mer ved like med å bruke selvbruning når man kommer hjem. Det jeg også pleier å gjør er alltid å smøre meg med aftersun etter en dag i solen. Det får også fargen til å holde.

 

 

 

Råd for å få sommergløden til å vare!

– Skrubb huden godt før du drar på ferie. Smør deg inn med bodylotion for å holde deg fin i huden

– Bruk solfaktor i solen hver dag. Gir deg en jevn og fin farge og du blir ikke solbrent og flasser av, dette vil ikke kunne gi deg den perfekte sommergløden. Glødende hummer er mer ordet her…

– Etter du har vært på stranden smør deg inn med aftersun eller aleovera gel. Dette får fargen til å holde seg lengre

– Når du er ferdig på din solferie så bevar fargen lengre ved å smøre deg med bodylotion eller hold fargen ved like med å bruke selvbruning

 

sol

Når du nå har oppnådd den flotte brunfargen du har lengtet etter er det ett par ting du kan gjøre for å få den perfekte gløden.

 

Slik får du sommergløden!

– Bruk ett shimmer på legger og armer for å fremheve din brune hud

– Bronsjefarge på øyenskuggen din er det flotteste du kan gjøre for å få glødende makeup

– Bruk ett solpudder med litt shimmer i på ansiktet

– Legge en blå/grønn kajal under øynene for å fremheve din brune hud

– Bruk korallfarget leppestift for å fremheve brunfargen

 

sol1

 

Da skal du være klar for å skinne som en gudinne på stranden og i ettertid. Bonsjefarger til gyllen hud er bare nydelig. Det samme kan sies om hvite kjoler og brune sko og belter. 

Ikke gå glipp av mitt sommertilbud på stilboken min til kun 150,- kr. Kjøp boken her. 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits