Få din egen personlige stylist!

Har du lyst å få din egen personlige stylist til å hjelpe deg med å lykkes med shoppingen? Eller trenger du hjelp til å velge riktige produkter når det kommer til kjøp av makeup? Les videre jeg gir deg tipsene du trenger.

 

Forside

 

 

Kunne du tenkt deg å fått din egen skreddersydde guide til hva som passer akkurat deg og din stil? Jeg har utviklet Style coach online til nettopp dette. Her får du din egen tilpasset stilguide for din figur, dine farger og forslag til makeup produkter som passer til deg. Du får også 2 oppfølgingstimer der du får oppdatert guiden din eller du kan sende meg spørsmål på mail eller vi snakkes på tlf.

 

Jeg har fått så mange spørsmål og mail fra fortvilte damer og jenter som ønsker å finne sin stil. Er du også usikker på hva som kler deg og tør du ikke bruke farger så kan du få tips og råd hos meg.

 

Guiden kommer som en egen bok der jeg bruker bilder av deg og lager ett oppsett som tar for seg de problemstillingene du måtte ha.

 

Du får ett fargekart som passer til din hudtone, hårfarge og øyenfarge.

rrrr

Eksempler på ett fargekart til en kunde.

 

Du får forslag til ulike frisyrer og tilbehør som passer din ansiktsfasong

frisyrer

 

Du får konkrete forslag til klær som passer deg og hvor du kan kjøpe de

 

utklipp

Dette var bare noen eksempler på hvordan din guide kan se ut. Har du lyst å løse dine kleskriser og tørre å ta steget ut i verden du også kan du kjøpe Style coach online i dag her.

Del gjerne posten på facebook for å tipse dine venner og kollegaer.

Ha en super dag!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Meld deg på nyhetsbrev og få video med stylingtips nå

Lær å:

- Kle deg 5 kg lettere

- Smink deg 10 år yngre

- 5 tips til dårlige klesdager

Del dine meninger her:
Blogglistenhits