Få ny stil etter å ha gått ned i vekt! 5 triks som gir deg en ny piff!

Er du en av de som har klart å gå ned i vekt men finner ikke helt din stil? Sliter du med å finne ut av hva som kler deg og hva som egentlig er hipt nå for tiden så les videre her kommer 5 triks som piffer opp din nye stil.

 

201107-omag-yo-yo-style-1-284x426

 

Det kan være mange årsaker til at du har gått opp i vekt: overspising, du har hatt det leit og funnet trøst i mat, lagt på deg etter graviditet eller grunnet sykdom. Uansett, nå har du lykkes med å ta av noen kilo men finner ikke deg selv igjen. Det er vanskelig å gå fra en stil der du muligens kledde deg for skjule til å å kle deg for å fremheve. Du stritter imot hvis klærne sitter for tight på kroppen. I hodet ditt er du egentlig din gamle vekt men på utsiden så har du gått ned mange størrelser og venner og familie kommenterer ditt vekttap. Her kommer noen killertips som skal få deg til å kickstarte din nye look:

 

  • La belte være din beste venn. Dine gamle topper og kjoler som er for store trenger ikke nødvendigvis å kastes. Fremhever du midjen din så er mye gjort. Jeg vet det høres skummelt ut men stol på meg- alle har en midje. Prøv deg frem hvor ditt smaleste punkt er og gå for kjoler og topper som fremhever denne.

img-thing200907-omag-dresses-114-284x426

  • Ingenting funker mer enn tilbehør. Inn med nye smykker, øredobber, belter, skjerf, klokker, armbånd, ringer etc. Det finnes så utrolig mye fint i butikkene nå og more is more. Store smykker, ringer og masse armbånd er superhot og kler ALLE.  Og det må være farger på dette ellers blir det ingen ny stil.

0004

images


hilary_duff_300x400

  • Vær så snill kjøp deg ett par perfekte sko med HÆL. Please tro meg du kan klare å gå med litt hæl. Du aner ikke hva høyhælte sko gjør med figuren din. Du virker enda slankere og kommer opp i høyden og det gir en ekstra selvtillit å kunne spankulere i pumps. Begynn med sorte. Vil du utvide mer så kjøp ett par i rødt, ett i leopard eller ett annet mønster du liker.

Kim Kardashian in flat shoes

Uten hæler

nude1

Med hæler. Litt av en forskjell eller?

  • Utfordre deg selv på en ting. Hva er det du aldri går i? Jeg må inrømme at jeg liker ikke å gå i kjoler så derfor skal jeg denne uken ta på meg en kjole . Liker det ikke men jeg får utfordret meg selv og kommet ut av komfortsonen. Så om det er en ting du ikke synes passer deg, du ikke liker etc test det ut. Kanskje blir det en ny favoritt.

hmprod

  • Hva er din drømmestil? Det kan være rocka, bohemsk, klassisk, sporty eller eklektisk. finn ut av hvem du har som forbilder og hvem sin stil du liker. Ett tips er å se på kjendiser som har samme figur som deg. Selv er jeg veldig lav så jeg pleier å se på lave kjendiser og hente inspirasjon derfra.

Gwen Stefani Out For Sushi In Studio City

44 årige Gwen Stefani går for en rocka look

jadejagger

42 år gamle Jade Jagger går alltid for den bohemske looken

gwenyth paltrow fashion

Gwyneth Paltrow (41 år) går ofte for den klassiske og enkle looken

Sarah Jessica Parker Walks Her Girls To School

Sarah Jessica Parker (48 år) liker aller best den sporty looken til hverdags

Nå skal du være rustet til å få litt sving på stilen din. Bare hopp i det og test ut. Trenger du mere push på veien så kan jeg hjelpe deg med å bli ny. Bor du i Bodø og omeng så kontakt meg for Bli Ny dag, personlig shopper eller sminkekurs. Jeg selger også gavekort.

Jeg gir også råd på nett og tar Skype samtaler på nett.

Følg meg gjerne på Facebook her for daglige tips og meld deg på nyhetsbrev for å få ukentlige mail fra meg. Og likte du denne posten. Del den med andre.

Ha en strålende bli ny uke!!!

Klem Camilla

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
stylistaz says:

Britt: ja man skal unne seg litt nytt etter graviditet. Det gjorde jeg og alt føles så mye bedre da. Shopping er jo så gøy:-)

Britt says:

Supergode tips! Eg skal berre ned nokre kilo etter graviditeten så er eg klar for ny stil. Eller i det minste litt seriøs shopping!!! 😀

Blogglistenhits