Få partysminken til å holde hele kvelden!

Sliter du med å sminke deg og få make-upen til å holde hele kvelden? Ikke fortvil jeg hjelper deg med tipsene som gjør at du kan rocke natta lang uten pandaøyne og rennende make-up.

 

 

ID-100109282

Jeg kjenner så mange jenter og damer som sliter med å legge make-up + få den til å holde hele kvelden. Mange gir heller opp og går også på fest kun med mascara og litt lippgloss. Men det å legge make-up som holder hele kvelden er ingen kunst. Det kan du også klare ved hjelp av noen triks jeg skal lære deg.

Jeg må bare fortelle deg at før jeg begynt å jobbe som stylist og make-up artist brukte jeg ikke sminke. Jeg var litt redd for å gjøre feil og redd for at det skulle se rart ut. Men når jeg lærte triksene så ble alt mye lettere og gjorde at å sminke seg tar kun 10 min. Når det kommer til partysminke bruker jeg selvsagt mer tid, gjerne med litt glitter på øynene, løsvipper og sterkere leppestift.

 

Du skal ikke være redd for å se ut som en klovn, det skal mye til for at du gjør det. Følg disse rådene her for en perfekt make-up som holder hele natta lang. Nå er vi jo inne i partysesongen for alvor og hvem vil ikke se ut som en partydronning da?!

 

 

 

Slik legger du en make-up som holder hele kvelden

 

 • Ett godt grunnlag er alfa og omega. Start med å skrubb huden kvelden før eller med en lett ansiktskrubb. Huden trenger så fukt så smør på med en dagkrem. Har du tørr hud kan du bruke en fetere krem.
 • Bruk en primer som underlag, den virker som en base og får foundationen til å holde mye lengre og en primer glatter også ut huden og legger seg inn i linjer/rynker.
 • Så legger du en foundation i riktig farge over hele ansiktet og litt ned mot halsen. Den skal matche din hudtone ikke gjøre deg brunere eller blekere.
 • Legg så concealer på områder der du trenger å dekke, under øynene, langs neseroten og på haken. Denne skal skjule mørke ringer, kviser, pigmentflekker etc.
 • Så legger du på ett løst pudder med en stor kost for å sette make-upen. Nå har du ett godt grunnlag og ønsker å bygge opp trekkene dine.
 • Bruk ett solpudder for å konturere ansiktet. Dvs da lager vi høye kinnbein, smaler inn det vi ikke liker og fremhever det vi liker. Legg solpudder under kinnbeina, opp langs hårfestet hele veien rundt mot andre siden, under haka for å skjule en dobbel hake.
 • Deretter går vi over til øynene og der legger du en eyelid primer for å få øyenskyggen til å holde lenge.
 • Legg så på ønsket øyenskygge. Når du legger eyeliner så går du over med en skråkost med sort øyenskygge og trykker den ned der du har lagt eyelineren, dette for å få den til å holde seg på plass.
 • Legg så på mascara i ett par lag, helst en vannfast da kan du rocke uten å være redd for at den drysser.
 • Legg en frisk blush i kinnene og fremhev ansiktet med en highlight som du legger der du vil fremheve.
 • Til slutt sprayer du ansiktet med en settingspray.
 • Da kan jeg love deg at sminken varer hele kvelden og natta lang.

 

Akkurat nå har jeg lansert en julestylingpakke  der jeg skreddersyr en styling for deg med 2 oppfølgingstimer og jeg har laget  en nyttårs stylingpakke der du får personlig hjelp til å bli nyårest hotteste babe. Begge disse får du nå til intropris til 650,- pr stk.

Tilbudet varer til 17 november. Kjøper du begge får du det til kr 1000,-. 

Unn deg selv å stråle på fest engang for alle. Du er verdt det og om du investerer i deg selv vil du alltid få igjen:-)

 

Nå vil jeg høre fra deg. Hva er 3 ting du må tenke på før du styler deg til julebordet?

Husk del denne posten på facebook om du liker den og lik meg gjerne på facebook om du ønsker daglige tips og inspirasjon.

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits