Fashion Friday: Skomoten våren 2015

324495374-14bbdc46-2329-4ef4-a029-f11dea4d60ed

 

 

Hei dere!

 

God fredag og endelig helg. Ukene går så fort og vi er allerede i mars og den første vårmåneden. Ikke mye som tyder på det her hos oss i Bodø men jeg har faktisk hatt på meg vårsko allerede, som noen av dere har sett på min Facebook side der jeg poster antrekksbilder. Selv om det ikke er vår akkurat der du bor nå så er en ting sikkert og det er at den kommer snart. Da kan det være greit å se litt på hva som rører seg på motefronten for 2015 når det komemr til vårsko. Her har jeg ett lite utvalg som jeg bare elsker. Finner du din favoritt?

 

sko

 

Alle sko her får du kjøpt på La Redoute.

 

Vårens trender på skofronten er variert. Mye å velge mellom og det finnes noe for både de som liker høye hæler og de som liker lave sko. En av min aller største favoritt er Adidas hvite sneakers. De er så fine og passer til lange flagrende skjørt, kjoler, dresser, jeans osv. Den andre store trenden i vår er at gladiatorsandalene er tilbake. Her har jeg funnet en variant som ikke går så langt opp etter foten men de aller heteste går helt opp til kneet. De passer best til sommeren. Flate loafers er veldig trendy og gode å gå med. Pumps med snøring i alle varianter kan du også velg om du liker den litt mer feminine stilen. Selv har jeg investert i ett par sølvfargede loafers fra Ipanema. Her ser du hva jeg går for i vår:

 

10406345_912578315439409_1789543176064353793_n

 

 

Hvsi du har lyst å ta en tettere kikk i min garderobe og lære direkte av meg gjennom videoer og lærebøker bør kjøpe Stilmakeover online kurset. Etter å ha tatt kurset får du ryddet i garderoben din, funnet ut hva du trenger å kjøpe nytt og du vet hvilken stil du ønsker å ha. Kjøper du kurset nå i dag gir jeg deg tilgang med engang og du kan begynne å kose deg i helgen med disse videoene.

 

Ha en super helg så høres vi snart!

Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits