Fashion Friday: Video med vårens trender 2015!

TRENDER 2015

 

Hei og god fredag!

 

I dag har jeg vært på hyggelig shopping med ei venninne og jeg fant den kåpen jeg hadde så lyst på fra Gina Tricot i min str. Hvis du så min video der jeg fortalte om mine julegaver så vet du at jeg fikk endel gavekort og det brukte jeg på kåpen + at jeg var på Kicks og hentet en pakke jeg hadde bestilt. Viser dere senere i en video. Men i dag er det Fashion Friday! Jeg har satt sammen en video med 3 ulike vårlooker som kommer i motebildet. Denne våren er 60-tallet tilbake og hvis du legger merke til den flotte rosa kjolen jeg har på meg på bildet så er det faktisk min tantes kjole fra 60-tallet. Den er sydd så fint og stoffet er lekkert i blonde og silke inne i kjolen. Men den er liten i str så det gjelder å passe på at den ikke sprekker:-)

 

Andre trender som er tilbake i vår er frynser, den bohemske looken, lange flagrende kåper, blomsterprint, dyreprint, duse rosa toner osv.

 

Har du lyst å bli inspirert til hvordan du kan kle deg i vår kan du se videoen nedenfor. Liker du den så gi den en tommel opp og følg meg gjerne på YouTube kanalen min her. 

 

Ha en fin fredag så høres vi i morgen!

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits