Favoritter i januar og februar!

Hei dere! Tenkte å tipse om mine favoritter i januar og februar. Egentlig skulle jeg filmet dette men det ble ikke tid til så det får komme neste måned. Her er mine absolutt mest brukte produkter i januar/februar + noen serietips!

 

04019

 

Denne glossen fra Yves Rocher har jeg egentlig hatt lenge men jeg har nyoppdaget den i mitt eget skap. Den er superfin og frisk på farge. Men det som er spesielt med den er at du får fyldigere lepper. Den er tilsatt tindvedekstrakt som gir plump effekt på leppene og det funker faktisk. Har prøvd ett par slike glosser før uten hell men denne leverer varene. Finnes her.

 

60307

 

Denne parfymen er også fra Yves Rocher. Den lukter deilig vanilje men ikke sånn søt ekkel vanilje. Jeg har alltid vært skeptisk til vaniljedufter fordi jeg ofte synes det blir for søtt men denne er jeg så overrasket over. Har prøvd flere parfymer fra Yves Rocher som ikke har vært noe bra men denne er min absolutte favoritt i baderomskapet for tiden. Fås kjøpt her. 

 

05019893104

En annen ting jeg har oppdaget på nytt i mitt eget skap er denne Thickeningkremen fra Bed Head Small talk. Den gjør underverker for å få mer volum i håret. På mitt hår må jeg føne det for max effekt. Dufter som tyggegummi og varer lenge. Jeg har planer om å bruke opp det jeg har i skapet før jeg kjøper nytt. Sparetips til deg også!!!

 

Unknown

 

Det siste produktet jeg har brukt mye i vinter er denne bodylotionen fra I love… med dufter strawberry & milkshake. Den lukter fantastisk og er så praktisk da flasken er med en pumpe så du får prefekt mengde i hånden. Jeg hater bodylotions med kork du må skur av, blir alltid bare søl. Denne er kjempegod og den fås faktisk kjøpt på Nille i tillegg til Åhlens.

 

 

cw31tvf-1-webpretty-little-liars-season-4-summer-finale-aria-joins-magic-trick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seriefavoritter jeg har pløyd gjennom i januar og februar er siste seong av Pretty Little Liars og The Carrie Diaries. Nå vet jeg ikke hva jeg skal se bortsett fra Trueblood. Har du tips til meg?

 

 

 

Lyst å sjekke ut Stylistaz stilkurs kan du gjøre det her og boken min får du kjøpt her.

Ha en super kveld:-)

Klem fra Camilla

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits