Festantrekk

Med bare 2 mnd igjen til jul er det faktisk påtide å tenke på festantrekk. Det beste forsvinner først fra butikkenen men her kommer noen tips dere kan handle på nett.

hm 199

Gullskimrende kjole fra H&M koster kr 199,-. Tenk Sienna Miller i “The factory girl” som Edie Sedwick i den gullfargede kjoler. Ha sorte sotede øyne til, lange øredobber og sorte tette strømper. Passer fint til deg med blondt hår. Har du ikke kort hår så sett det opp i en løs boho oppsetning.

edie_sedgwick

ellos299

Rød leopard mønstret kjole fra Ellos kr 299,-. Sats på oppsatt hår og glamour make-up som Eva Mendez eller en stram look som på Eva Hertzigova. Passer fint til deg med brunt og sort hår.

5b4572e89fdf81db_Eva

balamin

Jeg har ikke gått lei av Balmain sine dødsfine kjoler. Denne i sølv kan du få neste prikk lik fra det engelske merket Lipsy. Kan kjøpes på Asos for 90 pund. Lipsy har de også på nelly.com men de har ikke tatt inn denne kjolen..noe jeg synes er merkelig..mulige den kommer der. Stilen passer både til blondt og mørkt hår. Gå for sko med litt frynser eller åpen tå og la tilbehøret være diskret da kjolen er ett smykke i seg selv.

 

balmain-fall-2009-futuristic-silver-metallic-strapless-dressasos 90pund

 

 

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Camilla says:

Britt: Oj venter du den. Blir sikkert superfin på:-)
bellisima: Ja ikke sant:-)

bellisima says:

oj så snygg den från ellos vart!

Britt says:

Nydelige kjole. Kunne godt tenkt meg den gullkjolen. Den raude ventar eg faktisk på at skal havne i postkassa mi kva dag som helst. Spennande:)

Blogglistenhits