Finn din personlige stil engang for alle!

Har du lyst til å fornye deg i høst og rett og slett finne din personlige stil engang for alle? Les videre her kommer noen råd som du ikke hadde tenkt på kunne gjøre deg til en ny utgave av deg selv. 

 

ID-10093782

 

Hvorfor er det slik at noen damer bare er født med stilsans og personlig stil mens andre sliter og strever for å finne sin stil og hva som passer figuren? Jeg kan fortelle deg at sånn er det ikke. Ingen er født med klær på – ergo alle kan ta på seg det en vil og få unik stil. Det er ikke sikkert du er på leting etter den unike stilen som gjør at du skiller deg ut men kanskje du har lyst til å bli en ny versjon av deg selv. En ny utgave 2.0.

Høsten er tid for refleksjon og fornyelse. Derfor skal du unne deg å kjøpe litt nytt til deg selv fordi du får bedre selvfølelse av å se bra ut.

 

Noen kvinner sier at de ikke bryr seg om utseendet og ikke legger masse penger på seg selv. At klær og kosmetikk er bortkastet penger. Hvorfor skulle det være sånn?

Den viktigste personen i ditt liv er jo deg selv. Hvis ikke du føler deg vel og har det bra vil ikke de andre rundt deg ha det bra.

Jeg bruker å si at når mamma er glad er alle glad. Fordi du er verdt å bruke penger på. Unn deg litt luksus i hverdagen som nytt undertøy, nye klær, ett par kule høstboots, en ny parfyme eller en time til ansiktspleie.

 

3 hollywood tips du kan bruke for å få personlig stil!

 

  • Hollywood kjendisene kniver alltid på den røde løperen om å få mest oppmerksomhet. De bruker timevis på å finne den perfekte kjolen, hårfrisyren, tilbehøret og make-upen. En ting har de til felles at de vil skille seg ut. Mange går for fargesterke kjoler, kjoler med spesielle utsmykninger eller nye kule hårfrisyrer. Her kan du hente inspirasjon og finne dine farge som kler deg. Hva er dine powerfarge? Bli kjent for å kle deg i farger. Sjekk ut Fargerike Dagny på Instagram for å hente inspirasjon. Hun er veldig flink å kle seg i farger hver dag.

dagny

                                                                                   

  • Kjendisene i Hollywood er også hekta på smykker og tatoveringer som betyr noe for dem. Hva er det du ønsker deg mest av i livet? Hva er dine drømmer? Har du noe du brenner for som du ønsker å bære nært hjertet så sett det på ett smykke. Du kan feks lage ditt eget smykke med navnene på barna dine, skrive inn ett ord du liker feks YES! som minner deg på å være positiv eller du kan bruke smykker, ringer, armbånd fra dine nære som du har arvet. Skill deg ut og bruk smykkene dine til hverdags. Egendesignet smykker får du kjøpt på etsy.com.

smykker

 

  • Sist men ikke minst så har Hollywood kjendisene en god dose selvtillit når de går på den røde løperen. Hent litt av dette, gjør som dem fake it til you make it. Innse dine begrensninger kanskje du aldri blir str 34-36, kanskje du aldri blir kvitt cellulittenen eller mageflesket som plager deg. Men hva så? Er det vits å bruke halve livet på å være misfornøyd? Nei det er det ikke. Bli fornøyd med deg selv i dag. Passer ikke klærne….kjøp nye. Har du cellulitter….velkommen i klubben med oss andre 99% kvinnene i verden som også har det. Og har du en crappy dag og alt bare er dritt…..smil uansett. For alt du vet har noen andre det værre enn deg og ligger på sykehus med en alvorlig sykdom. Smil uansett om du er lei deg, kle deg i det du vil fordi du bestemmer over ditt liv og vær deg selv. Det er alltid noen som setter pris på nettopp DEG og din personlighet.

vekt

 

Har du lyst å få din egen stilguide der jeg kan hjelpe deg å finne din unike stil, dine farger som kler deg og gi deg tips og råd som passer din hverdag så kan du kjøpe den nå til en introduksjonspris av 550,-. Prisen går opp den 1 sept til 990,- så det kan være lurt å bestille nå om du har lyst. Bestill din guide her. 

Bestiller du nå får du også en overraskelse fra meg i posten:-)

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva gjør du for å få din egen stil?

Del gjerne posten på facebook om du tror noen andre kan ha glede av den.

Ha det fint så lenge!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits