Finn riktig foundation!

Er det en ting jeg får spørsmål ofte om fra kunder og klienter er det hvordan finne en riktig foundation. Har du samme problem så les videre for å finne din perfekte foundation. 

 

ID-100140555

 

 

Foundationen har mange navn. Den gikk før på folkemunne som brunkrem og senere ble den kaldt underlagskrem. En foundation er en krem som skal jevne ut hudtonen din og gi deg ett helt klart og glatt underlag. Det du ønsker å oppnå med en foundation er å se yngre ut og få vekk rødheter, kviser og ujevnhet i huden.

 

Det er så viktig å finne den riktige for sin hudtype og farge. Mange kvinner i dag sliter virkelig big time med å finne en som passer, vi er alle ulike og kan ikke bruke samme som venninne vår. Men det skal sies at faktisk så har vi nordiske kvinner det samme problemet og det varier ikke så veldig i ulike fargetoner vi kan bruke.

 

Men det er ikke bare foundation som gir deg ett ungdommelig utseendet. Det er fler steg som må til for å få en glatt og fin hud. I makeup-up og stilkurset mitt lærer du alle steg for å legge en perfekt makeup. Pudder, concealer og solpudder må også til for å få ett ungt og friskt ansikt.

 

Trenger du råd til å finne den perfekte foundationen for deg så les videre for mine beste tips.

 

3 ting du kan gjøre for å finne den perfekte foundationen

 

  • Det første du må tenke på er finne en foundation som passer din hudtype. Har du fet hud eller blandingshud skal du gå for en type uten olje i. En med olje i vil skli av på huden og gi deg enda blankere uttrykk. Har du derimot tørr og normal hud kan du gå for en foundation med olje i.

 

  • Finn riktig farge. Du skal ikke bli 2 hakk brunere av foundation. Det er ikke en brunkrem du kjøper men en krem som jevner ut huden din, tar vekk rødheter og kviser/flekker i huden. En foundation skal være samme farge på som den fargen du har i huden. For beste resultat så tester du ut den på kinnet for å se om fargen passer og tar vekk evt rødheter i huden.

 

  • Det kan være vanskelig å finne en som matcher perfekt din hudfarge. Det du da kan gjør er å kjøpe en foundation i lys nyanse og en i en mørkere nyanse. Så blander du disse sammen for å komme fram til den perfekte fargen som passer for deg.

 

Loreal har utviklet ett program der du svarer på endel spørsmål for å finne riktig farge på foundationen. Test ut her. Jeg har prøv denne og den gir ett bra svar som matchet min hudfarge.

Har du spørsmål så bare legg igjen en kommentar i feltet nedenfor. Del gjerne posten på facebook så blir jeg kjempeglad.

Husk påmeldingsfrist for Styleseminaret i Bodø er 22 april. Har du lyst på inspirasjon, gode tips og masse feelgood må du melde deg på nå!

Ønsker deg en god påske!

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits