Forny deg i sommer!

Er du lei av å se deg i speilet og være misfornøyd med deg selv? Liker du ikke klærne du har og bruker du null tid på sminke? Hva med å fornye deg i sommer og komme tilbake på jobb med ny garderobe og ikke minst masse ny selvtillit! Les mer om hva du kan gjøre.

 

 

Før-og-etter-1024x723

Har du lyst å få ny stil i sommer og lære litt om hvordan du lett kan legge make-up på null komma niks? Da kan jeg hjelpe deg med å Bli Ny i sommer i Bodø. Her ser du ett bilde av Cecilie med og uten make-up. Hun fortalte meg at hun vanligvis ikke brukte make-up kun mascara. Med to unger, full jobb og masse gjøremål så er det ikke så lett å få tiden til å strekke til. Derfor har jeg utviklet Bli Ny dag for å hjelpe akkurat deg med å finne din stil, lære å sminke deg i hverdagen og ikke minst få en dag fullspekket med hyggelige jenteting du setter pris på. Vi skåler i glass, spiser jordbær og shopper sammen. Jeg er lydhør for dine ønsker og du går fra meg med ny selvtillit og følelsen av å bli behandlet som en prinsesse.

Jeg kan love deg at mannen blir glad når du kommer hjem, og er du singel null problem da blir det rett på byen og la single menn få ta en titt på ditt nye jeg.

Obs!!! Vil du ha Bli Ny dag så bør du booke nå til kr 3500,-. Etter 17 juni økes prisen til 5500,-. 

 

Har du bare lyst på personlig shopper i Bodø kan jeg tilby dette også. Her kan du se en video av meg in action på Koch kjøpesenter.

 

 

OBS!!! Vil du ha dette tilbudet nå må du slå til for 17 juni øker jeg prisene. Personlig shopper kan du booke nå for 790,- pr time men etter 17 juni økes prisen til 1500,- pr time. 

 

Ønsker du ikke å booke meg eller bor utenbys og ikke vil ta turen til Bodø. Helt ok. Da vil jeg gi deg 5 gratis tips til hvordan du kan fornye deg i sommer:

5 hotte tips for å få en ny look i sommer!

 

  • Klipp deg kort. Kort hår er vidunderlig på sommeren. Hva med å la deg friste til en blond kort frisyre ala denne.

emma-stone-2011-red-carpet-golden-globe-awards-03

 

  • Kjøp ett plagg i en farge du aldri har hatt. Farger er superfint til sommerbrun hud. Blir du ikke brun i solen så kan du smøre deg inn med selftanner. 

hmprod

 

  • Kjøp en dyr designerveske for feriepengene eller skattepengene! Litt luksus i hverdagen liker alle jenter. Du bør en gang i livet unne deg en skikkelig designerveske. En veske i skinn vil holde seg år etter år og investerer du i en klassisk fra Mulberry eller LV vil du aldri gå feil. 

P00073017-GIANT-12-CITY-TOTE-STANDARD

  • Prøv vippeforlengelse. Setter du på løsvipper vil du slippe å måtte bruke mascara. De holder seg på fra 4-6 uker så må du fylle på. Hvem har vel ikke lyst på dådyr lange vipper? Har du ikke råd til dette så test ut med å bruke punktvipper. Det er mer naturlig enn å bruke hele remser med løsvipper. 

Kim-Kardashian-Long-Eyelashes

 

 

  • Les en bok som forandrer ditt liv. Selvutviklingsbøker er bra. Det er bare menn som synes det er crap og det er fordi de ikke skjønner seg på sånt. Ergo vi kvinner er smartest;-) Velg og vrak fra de beste og la deg rive med til å forandre ditt liv. Ingenting er gjort i en vending men husk at små positive tanker hver dag vil få deg til å snu om på negativt mønster. 

 

the-magic-cover

Håper du fikk noen ideer her til hva du kan gjøre i sommer for å fornye deg. Likte du posten så del den med andre på facebook, da blir jeg superglad.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva liker du best å kle deg i på sommeren?

p.s Ikke glem konkurransen ovenfor der du kan vinne en bok av Nina Garcia.

Klem fra Camilla

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits