Gjør ett kupp på sommersalget nå!

Sommeren har ikke startet skikkelig enda men derimot er sommersalget i gang i mange nettbutikker. Sjekk ut disse kuppene du kan gjøre en god deal på nå. 

 

 

Wow for en varme vi har hatt her i nord de siste dagene. Jeg har virkelig fått brukt mye av mine sommerklær som jeg handlet på ID-100184567nett fra Mango og Nelly. Men nå ser jeg at sommersalget er igang før sommeren får startet skikkelig. Du kan derfor sikre deg flotte sommerklær som du kan ha med på ferie her i Norge eller til sydligere strøk. Mitt tips er å ikke kjøpe for mye sommerklær, man får ikke brukt de så masse og neste sommer er det noe nytt som gjelder. Skal du ha klassike sommerklær så sats på hvite kjoler, hvite topper, capri bukser i sort, blått og beige og jeansshortsen holder seg sesong etter sesong.

En velsittende bikini er heller ikke så dumt å investere i, den kan du bruke når du er på velværeavdeling, svømming og på ferie til syden.

 

Ikke gå helt amok nå da, du vet jeg liker at du skal spare penger og være smart. Jeg holder faktisk på å sluttføre min neste bok som  handler om penger. Tittelen blir “Kvinner tjen mer penger nå!

Det er en bok som steg for steg viser deg hvordan du kan tjene mer penger, spare smart og investere mer i deg selv. Litt shopping er det alltid plass til i mine budsjetter, noe annet ville være galskap vi er jo tross alt kvinner eller:-)

Merk deg datoen 18 juni. Da slippes den.

 

Her kommer mine sommerfavoritter jeg ville hatt i min garderobe!

 

ellos

 

Ellos har mye fint i sitt salg. Jeg liker særlig godt den fargerike kjolen midt på. Fin til lave sandaler på stranden og på sene kvelder med høye hæler til.

 

hm

H&M har vel salg året rundt men her er hva de kan by på akkurat nå. Den kåpen har jeg sett på lenge og den er råfin, bootsene har jeg lignende fra Ash og disse variantene er superlike de klassiske Dikes boots fra Isabel Marant. Fin til jeansshorts og kjoler.

 

nelly

Nelly har også mye fint på salg nå. Jeg elsker det grønne smykket og den sorte kåpen fra Samsø Samsø. Paljettkjolen er jo også nydelig til sommerbrune armer og bein.

 

Fant du noen favoritter her? Eller vil du vente til senere i sommer med shoppingen til feriepengene kommer? Jeg kan hjelpe deg med å bli en kløpper på å handle både på salg, økonomisk og etter din figur. Nå har jeg 15% rabatt på Stilguiden min om du oppgir kode CAESAR15. Du finner boken her. 

Ha en fortsatt fin sommerdag i solen og nyt livet!

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits