Gjør ett salgskupp nå!

Nå har de fleste nettbutikker salg på sommerkolleksjonen. Har du lyst å få tips til hvor du kan handle kule ting til en billig penge skal du lese mer nedenfor.

 

H&M

 

H&M er tidlig ute med salget og her er mine salgsfavoritter. Clutchen koster bare 30 kr nå…fin til fest når du skal ha på en sort kjole eller for å sprite opp en jeans og en hvit topp.

 

mango

 

Mango er en nettbutikk du må klikke deg inn på. Sjekk utvalget her! Jeg elsker den Marant lignende kjolen og en paljettjakke må alle jenter ha i sin garderobe. Mango har mva og toll inkludert så det er bare å shoppe loss.

laredoute

 

La Redoute har også mye fint å klikke hjem. Skjørtet i midten nederst er en absolutt favoritt og sorte Havaianas kommer du til å bruke mye på alle sydenferier og badeferier du skal på. De er myke som smør å gå med.

 

Har du lyst å få mine sparetips når det kommer til salgskupp og hvordan du bør tenke kan du lese mer om det i boken min her.

 

Nå vil jeg høre hva du har planer om å handle på salg. En designerveske, nye sko eller noe annet du har siklet på? Legg igjen en kommentar nedenfor og del gjerne posten på facebook.

Happy shopping!

 

Klem fra Camilla

 

 

Del dine meninger her:
Blogglistenhits