Gründertips: 5 ting du kan gjøre for å tjene penger i dag!

5 gründertips for å tjene penger i dag-2

 

 

Som gründer er du avhengig av å tjene penger i bedriften din. Uansett om du har en bedrift som er i startgropen, eller du har holdt på en stund og gjerne vil tjene mer denne uken som kommer, så kan du følge disse 5 rådene som har funket for meg. Sannheten er det at om du virkelig vil noe så får du det til.

 

5 ting du kan gjøre for å tjene penger i dag!

 

– Det første du kan gjøre om du selger produkter eller tjenester enten online eller via fysisk utsalg er å ha ett flashsalg. Lag en fin annonse der du forteller om at du setter ned prisen på dine produkter med feks 30%. Informer så ALLE om dette. Send det ut i nyhetsbrev, legg ut på facebook, ta bilder og legg på Instagram, send personlig mail til faste kunder, annonser i avis etc. Poenget er at de som tar rask avgjørelse slår til i dag. La salget vare kun 1-2 dager. Dette funker jeg lover deg!

 

– En annen ting du kan gjøre er å ringe opp eller sende mail til gamle kunder om at du nå har ett spesielt tilbud til kun dem. La de føle seg eksklusive og gi dem gode rabatter om de slår til i dag. Å ringe opp potensielle kunder tar mye lengre tid enn å pleie gamle kunder. De har allerede kjøpt av deg og stoler på deg så de vil mest sannsynlig huske på det og kjøpe fra deg på nytt. De som har kjøpt av deg før er ditt gull. Ta vare på disse.

 

– Hva med å lansere noe nytt og selg det før du har laget det? Det gjør jeg hele tiden. Jeg lanserer kurs og ser om det selger før jeg lager dem. Da sparer du deg for mye tid og krefter om det ikke selger. Du kan også høre med kunder ang nye produkter du tenker å ta inn. Er dette noe de kunne tenkt seg? Hvis ja så “go for it!” Å kommunisere med sine kunde er viktig. La de føle seg som en del av din gjeng.

 

– Vær synlig nå! Alle MÅ høre om deg hvis ikke kan de ikke finne deg og heller ikke kjøpe av deg. Hvordan bli synlig? HALLO!!! Du kan rope på gata for å fortelle hva du selger, lever ut flyers, annonsere på facebook, annonsere i avisa, ringe opp mennesker, gjesteblogge hos andre, kle deg i rosa eller rødt, provosere, ringe opp aviser og fortelle om deg selv, be om å snakke i lokalradio om deg og dine ting, snakke med sidemannen på flyet. Dine potensielle kunder er overalt. Ha alltid med deg visittkortet (nei det er ikke avleggs) og vær stolt av det du har å selge. Hvis du ikke var stolt ville du vel ikke solgt det?

 

– Mitt siste råd er å gjøre det du gjorde forrige uke og gange med 10. Ta alt og 10x. Dvs om du forrige uke pitchet 2 kunder tar du 20 denne uka. Blogget du 1 gang forrige uke gjør du det 10 ganger denne uka. Lagde du 3 videoer forrige uke lager du nå 30 videoer. Ble du intervjuet 1 gang forrige uke prøver du å få til 10 denne uka. Alt er mulig om du bare gjør det. Ok jeg skjønner dette blir slitsomt men vil du ha resultater så er denne metoden meget lønnsom. Ikke bry deg om at folk sier du er overalt. Du SKAL være overalt helt til de spyr av deg. De som ikke liker deg ville ikke kjøpt av deg uansett. Get the point?!

 

Håper disse rådene gir deg ett kick in the ass og at du tar grep. Det er 100% sikkert at skal du lykkes som gründer må du ha troen på det du gjør, selge som faen og gjøre “Whatever it takes”. Jeg vil gjerne høre fra deg om dette funket. Håper du får en fin uke. Vi snakkes.

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits