Guide til de beste nettbutikkene!

Har laget en liten guide til de beste nettbutikkene og hva jeg har på ønskelisten fra dem akkurat nå. Håper du finner litt inspirasjon og surfer litt rundt for å finne unike ting som ikke alle andre har. Isteden for å kjøpe masse billige klær fra H&M kan du spare og kjøpe deg noe litt dyrere du vil bruke mer.

ASOS

Asos har mye fint i sitt sortiment. Nå kan du finne Isabel Marant lignende sjorter og boots fra Ash som ikke koster skjorta. Asos har også mye fint på tilbehørsfronten. Store smykker er min favoritt for tiden og her kan du gjøre gode kupp for en billig penge. Det eneste jeg har å utsette på Asos er at det tar vledig lang tid før jeg har fått varene. Har måttet vente i opptil 1 mnd men håper dette har bedret seg nå. Vær obs på moms og toll dersom du bestiller over kr 200.

Mywardrobe

Mywardrobe er nå blitt en norsk nettside så her handler du med toll og moms inkludert i prisen. Veldig greit så slipper du å ta hensyn til at dette kommer itillegg. Bor du i Oslo kan du faktisk også hente varene på showroomet der. Jeg elsker jakker fra Iro og Helmut Lang og det finner du mye av på denne nettsiden. Store fine smykker har de også masse av. Av og til kommer det tilbudskoder så meld deg inn så kan du gjøre kupp her.

My Theresa

My Tehresa har masse fint fra designere som Stella McCartney, Balenciaga, YSL og Isabel Marant. Jeg håper å kunne spare meg til en Balenciaga veske med tid og stunder og da kommer jeg til å kjøpe den herfra. Det som er fint med denne butikken er at de fyller på med sine bestselgere så om varen du ønsker er utsolgt så kommer den sannsynligvis back in stock.

Ssense

Ssense er en ny butikk jeg ikke har shoppet fra enda. Men her kan du finne fine vesker fra YSL og Givenchy. De fører også Iro og Isabel Marant. Denne må testes.

Shopbop

Shopbop har jeg handlet endel fra. De leverer raskt og har god kundeservice. Har kjøpt mest fra Alexander Wang og Marc by Marc Jacobs her. De har masse billige merker også ikke bare dyre designer ting.

Net-a-porter

Net-a-porter har jeg kun handlet hos når de har salg. Men nå ser jeg de har mye fint på tilbehørsfronten den gule luen fra Acne, YSL ring og øredobber fra Isabel Marant står høyt på ønskelisten for høsten. Hodeskallskjerf fra MqQueen går aldri av moten. Her finner du også masse fint fra Acne, sko og vesker er de særlig gode på.

 

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Jorunn says:

Her var myyyyye fint å sikle på!!
Gode tips..

Blogglistenhits