Har du virkelig lyst å få en ny stil?

Er du lei av din stil eller vet du ikke helt hva som er stilig i sommer? Les videre for mine beste råd til deg slik at du kan fornye deg og få en ny look i sommer. OBS! Dette kommer du ikke til å like…

 

Denne bloggposten kommer du ikke til å like. Jeg skal nemlig være litt ugrei med deg. Du leser mine blogginnlegg hver uke. Du ser ID-10044813hva som er i motebildet og jeg gir deg ukentlige tips og råd til hvordan du kan få ny stil. Men hvorfor gjør du ikke noe med det da? Hva er din unnskylding til å kle deg som du gjør? Hvordan tror du at du kan forandre din stil uten å legge så mye som 5 min effort på å tenke igjennom din look?! Dine klær har du jo kjøpt selv, det er vel ingen som har plassert dem der for deg. Hva er det du egentlig vil si med din stil?

 

Tror du at du kan bli en glamørøs kvinne i Bergansklær ute i marka? Er det der du legger dine penger på klær?

 

Jeg hører alt for mange unnskyldninger som har ikke tid, har ikke penger, vet ikke hvordan, bryr meg ikke, menn ser ikke på klær, jeg vil ikke virke dum, vet ikke hva som er min stil osv osv…

 

Dersom du kjenner deg igjen så vet jeg du blir irritert nå. Du vil ikke lese mer og du kjenner ett stikk i magen. Jeg vet hvordan du har det. Jeg har vært i dine sko. Hatet min garderobe, kun gått i sorte klær, ikke orket å bruke tid på meg selv.

For der har vi det egentlige problemet. Du føler at du ikke er verdt å bruke tid eller penger på. Alle andre før deg. Unger, venner, familie, jobb etc. Hvem orker egentlig å holde det gående med mote, sminke og hår i hverdagen. Vel, jeg orker men kun på den late måte. 10 min på morgenen med sminke, jeg velger å kjøpe nye klær til meg selv og jeg pynter meg i hverdagen for meg selv. 

 

Det er hyggelig å få kommentarer av andre at man ser bra ut og at man har god smak men når alt kommer til alt er den beste følelsen det å føle seg vel med seg selv. Mote og stil handler om hvem du er. Hvem du vil være. Jeg har jobbet med mange kunder som som har i løpet av mine Bli Ny dager fått en helt ny selvtillit og en glød. Men jeg har også hatt kunder der fokus kun var på sine barn og da kan jeg ikke hjelpe dem.

 

 

Hva kan du gjøre for å få en ny stil da? Jeg kan hjelpe deg på vei i min stilguide eller mitt stilkurs. Men du kan også spørre deg selv om du virkelig ønsker å forandre deg. Det er vel ofte slik at det kjente er ofte det beste.

Derfor, vær litt rebelsk og kjøp deg ett helt nytt antrekk i morgen. Ta på deg knallrød leppestift og dine høyste hæler og pynt deg i hverdagen. Livet er nå – lev det i dag!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits