Hemmeligheten til å kjøpe klær du faktisk kommer til å bruke!

Er du lei av å shoppe klær som ikke passer sammen, eller du kjøper en hel outfit du ikke bruker? Klærne bare hoper seg opp i klesskapet ja ofte med merkelappen på. Les videre her kommer noen tips.

 

images

 

Nr 1 tips nr du handler klær er å ikke kjøpe ett helt antrekk men ulike deler som glir lett sammen med de klærne du allerede har og bruker mye av. Hvordan får du dette til? Jo det starter faktisk før du setter din fot inne i en butikk:

 

  • Kjenn din kroppsfasong
  • Hvordan er din livsstil? Gå gjennom alle aktiviteter du gjør daglig. Trening, kjører unger til fra aktiviteter, ute på kafe, jobber  på kontor, hjemmeværende osv.
  • Rensk klesskapet dit: Legg klærne i  hauger. En kast, en gi bort og en selg eller bytt med venner. Det du bruker daglig og liker beholder du selvsagt. Men er det klær der du ikke har brukt på ett halvt år eller som ikke sitter bra på deg så hører de til i en av de 3 haugene.
  • Det som gjenstår nå er faktisk å se på hva er det du trenger. Har du 20 jeans som sitter bra trenger du ikke en til. Og liker du cardigans og har 50 av dem så er det påtide å finne noe nytt. Vær kritisk handle ut fra din livsstil, kroppsfasong og hva du faktisk trenger
  • Det hjelper å skrive liste før du går ut å handler. Da er du kun fokusert på det du skal ha og lar deg ikke rive med når du faller for noe annet.
  • Skulle du ende opp med noe du ikke kommer til å gå med så husk at de fleste butikker i dag har deponering. Dvs du kan gå tilbake og få igjen pengene dine. Så dermed no harm done.

 

Happy shopping håper disse tipsen hjalp.

p.s: min liste for våren blir følgende; nye sneakers helst blå, en kort blomstrete kjole med lang erm, armyjakken, ett nytt kult skjerf, en sort praktisk regnjakke, en stor rutete skjorte, en stor jeansskjorte, batikkjeans og kule hotte solbriller.

Følg meg på facebook der legger jeg ut daglige tips.

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
stylistaz says:

Så bra Maria. Nydelige farger du bruker da og fine sammen. Nå er jeg klar for Paris i morgen;-)

Maria says:

Årh det der er jeg midt i prosessen å gjøre nå – renske ut. Så er jeg også i prosessen å kjøpe nye KVALITETS plagg som kan mikses og matches sammen. Går mye i hvitt, blått, grått og nude, og litt rosa, lilla og burgunder. Farger jeg kan mikse og matche sammen. Da er det liksom så mye lettere å dra fram noe fra skapet hver dag.

Blogglistenhits