Hete tips akkurat nå

nyttcopy

 

Dette er hva jeg liker akkurat nå. Skinnshortsen tar over for sommerens trend med jeansshorts. Kombiner med tykke strømper en grå collage genser og en lang sort vest.

Ett sitrongult skjerf er ikke å forakte. Setter spiss på den sorte jakken.

Alexander Wang kopi veske fra Cubus. Ett bra kjøp til 299,-.

En skikkelig Olivia Palermo jakke fra Glitsy.se kan kombineres med sorte stramme bukser, høye hæler og flagrende krøller.

Den hotte blondekjolen fra Cubus til 199,- er ett kupp. Dette er en tro kopi av den mye ombloggede Whyred kjolen som kom i fjor vinter. Denne er het.

Ett par høye kule boots med åpen tå fra H&M passer til det meste. Jeg ville brukt dem til stramme smale mellomblå jeans, en sort lang ullcardigan og en florlett bluse.

Cardiganen fra Bik Bok er med små sølvperler på og nydelig. Den er fin til alle enkle t-shirts. Perfekt nå i vinter og til festsesongen.

Disse råkule skoenen fra Din Sko kommer i butikk snart. Tipper de går unna som varmt hvetebrød når moteblogger nr 1 i Sverige har gått til innkjøp av dem. Jeg synes de er fantastisk fine.

 

 

 

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Hanne says:

Åh, så snilt! Veldig gjerne! 🙂 Gjerne i XL. Jeg prøvde L, men føler det fort kan bli litt avslørende når den er så ettersittende som den er. På nettsidene står det at den skal finnes i XL, men jeg har ikke sett den noe sted.. 🙂

stylistaz says:

Hanne: Jeg kan se etter den her om du vil. Hvilken str?

Hanne says:

Blondekjolen er totalt utsolgt i alle Cubus-butikkene jeg har vært i i Oslo! Buhu! Så nå har jeg satt igang venninner over hele landet til å saumfare Cubusene der 😉 Den er bare dritfin!

Blogglistenhits