Hold stilen i vinterkulda!

Er du lei av kulda og ikke aner hvordan du skal holde stilen? Les videre for 5 stilige tips som garantert holder deg varm i vinter.

ID-100177828

 

 

 

Nå er vinterkulda her for alvor. Det kan være vanskelig nok å kle seg for å holde seg varm men å kle seg stilig itillegg er ikke alltid lett. Ofte tyr man til store jakker og svære vintersko som helst bør brukes på fjelltur og ikke i byen. Hva gjør man da? Det finnes noen triks du kan gjøre for å kle deg varmt og holde deg oppdatert motemessig.

Jeg får ofte spørsmål om hva som er bra å investere i på vinteren, i stilboken min har jeg egnet ett eget kapittel til nettopp disse problemene.

Her kommer mine 5 beste tips for å holde deg stilig og varm i vinter.

 

 

 

5 tips som holder deg varm og stilig i vinter

  • Invester i en god og varm dunjakke. Den trenger ikke koste skjorta, det finnes masse fine i billigbutikkene. Er du mer glad i den klassiske varianten kjøp deg en kåpe i minst 70% ull som holder deg varm.
  • For å ikke bli helt kjedelig og borte vekk i mengden av sortkledde folk, bruk luer, votter og skjerf i sterke farger. Vis at du tør å synes. Bruk gjerne skjerf og votter med paljetter, perler. Da setter du særpreg på antrekekt ditt.
  • Finn deg ett par gode vintersko som holder deg varm. Uggs, boots med nagler eller minnetonka er alle varianter som er fine i vinterkulda. Bruk tykke sokker i støvlettene om de ikke holder varmen nok.
  • Bruk ullstrømpebukser til skjørt så kan du fint pynte deg litt selv om det er kaldt ute. Finn gjerne ett par i grått, plomme eller lilla. Litt farger spriter opp hverdagen.
  • En siste ting jeg vil tipse om er råd mot statisk hår. Har du opplevd at når du tar av lua står håret til alle veier og gjerne rett opp i lufta. Det er kulda som gjør håret statisk kombinert med ull i lua. For å bukte med dette problemet bruk leave in balsam du sprayer i håret før du går ut døra om morgenen.

 

vinterantrekk

 

Håper du fikk none gode tips til hvordan du kan kle deg i vinter. Har du lyst på din egen stilanalyse kan du lese mer her.

Dersom du likte denne bloggposten blir jeg superglad om du deler den på facebook, bare bruk knappene under.

En siste ting. Nå har jeg fri frakt på stilboken min om du benytter kode SHIPSHAPE14. Gjelder til 17 januar.

Håper du får en fin uke!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits