Hotte ting på salg akkurat nå!

Håper du har en fin sommer hvor enn du befinner meg. Min ferie har ikke begynt enda men jeg lengter til sol og varmere strøk. Her i Bodø i dag er det regn så da hva er vel bedre enn å surfe litt og finne hotte sommerplagg på salg? De fleste butikkene har allerede startet salget med over 70-80 % så det er mye fint å finne. Her kommer mine salgsfavoritter fra Nelly:

salg

Den kule kjolen kommer fra ett av mine favoritt merker Iro, blusen i midten er fra Hunkydory og genseren fra Samsøe Samsøe. Den sorte vesken fra Tiger of Sweden er nå satt ned med 20% og jeansen fra Replay er perfekt til hverdagsbruk.

 

Ellos har også startet salget. Her er hva jeg ville satset på hos dem i sommer.

 

salg 2

Kjolene fra Dry Lake er bare helt fantastiske og nå er de på salg hos Ellos. Den sorte kjolen har nydelige detailer og den med fjær på er lekker og skinnende materialet på. En sort clutch far Twist & Tango er heller ikke dumt å satse på å kjøpe. Den grå toppen kommer også fra Twist & Tango. Skjørtet fra Saint Tropez passer til de fleste anledninger og er deilig å ha på. Kjennes ut som du går med joggebukse.

Håper du fant litt du har lyst å shoppe på salget denne sommeren. Å gå i butikker tar alt for lang tid og det er alltid veldig utplukket der også. Jeg shopper best på nett og da sender ejg heller tilbake noe om det ikke faller helt i smak.

 

Camilla XX

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits