Hva du må gjøre for å bli klar for din bryllupsdag!

Har du planer om å gifte deg i sommer eller ønsker å planlegge det perfekte bryllupet i nærmeste fremtid? Les videre for mine beste tips til deg på store dagen.

 

 

I Juli i år har jeg 5 års bryllupsdag. Jeg husker dagen som om den var igår ID-1003624. Jeg hadde bestilt kjole fra Asia. Den var skreddersydd til meg og helt etter mine ønsker, ikke var den dyr heller kostet meg vel ett par tusen. Sko hadde jeg også bestilt på nettet fra Dune. Veske, smykker og blått strømpebånd var på plass. Negler fikk jeg påsatt av Dermika og håret var akkurat slik jeg hadde ønsket meg.

Dagen ble bra på mange måter men ikke alt gikk etter planen. Moren min ble dessverre syk og kunne ikke være med oss. Det var trist for både henne og meg. Det var jo rart å skulle sitte der uten henne ved min side og at hun skulle gå glipp av sitt eneste barn gå opp alteret. Men sånn er livet, man vet aldri hva som spiller inn.

Heldigvis var hun på sykehus i nærheten og hun fikk sett meg i min flotte kjole, fine sminke og luktet på den vakre brudebuketten min. Hun vil aldri glemme det at hun ikke fikk delta i bryllupet mitt, bilder og film gir aldri den samme opplevelsen som det er å være tilstede live.

Uansett, så ble det er bra dag for meg og jeg ble gift. Kaken ble sprettet, vin ble drukket og jeg fikk danset og kost meg med venner, familie og min flotte fantastiske  forlover som hadde ordnet masse fint for oss.

En slik dag er jo stor for mange så derfor vi jeg dele med deg mine beste tips for å få en vellykket stil til bryllupsdagen din.

 

Dette må du passe på før bryllupet

 

 

– Doble ditt inntak av vann, du får en fantastisk hud om du drikker mye vann

– Skrubb og selvbruning må ikke gjøres dagen i forveien, helst 3 dager før slik at du ikke kan skrubbe vekk om det blir helt feil

– Ikke napp for mye på øyenbrynene dine selv, gå til en profesjonell og få dette gjort

– Håret bør farges, stripes minst 1 uke før slik at det får satt seg og ikke virker for nyfarget

– Ett tips om du vil gå ned i vekt er å spise asparges 2-3 dager før bryllupet. Asparges er vanndrivende og da mister du vann og dermed virker smalere

– Prøv kjolen på 1 uke før for å se at den sitter bra. Må du gjøre justeringer bør det ikke være på samme dag

– Bruk skum i håret etter du har vasket det på på bryllupsdagen, da får du krøllene til å holde seg lengre

– Få den som styler deg til bryllupet til å bruke en settingspray som gjør at sminken holder hele kvelden

 

IMG_0023_edited-768x1024

Her er jeg på min bryllupsdag etter å ha blitt gift. Vi feirer med champis i bilen og er klar for å dra til Bodøsjøen og ta bilder.

Skal du gifte deg i sommer og trenger styling så kan du booke meg. Les mer her. Jeg kan også tilby min helt nye tjeneste hollywood pakken. Les alt om den her. 

Ha en super uke.

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits