Hva klær sier om deg!

Har du tenkt på hva klær egentlig sier om deg som person? Kanskje tror du at det betyr lite og ikke har så mye å si. Tro om igjen. Det har alt å si. Les videre for å lære hvordan du kan kle deg for å si det du mener.

 

Har du noen gang følt deg utilpass i en situasjon der du var for lite pyntet. Du dukket opp på en fest der alle andre hadde festkjolen på mens du kom kledd i jeans? Det har hendt meg og det var ikke noen bra følelse. Andre ganger kan man være for pyntet der de andre har kjøpt på med en laidback stil. Du kan aldri vite sånn på forhånd uten å spørre og sjekke ut litt hva kleskoden er.

Når det kommer til det å kle seg i jobbsammenheng vil jeg si det har alt å si. Når du vil mene noe og bli tatt seriøst må du kle deg ID-10019862deretter. Beklager men jeg tar ingen seriøse om de tropper opp i sandaler, bare føtter og en slitt t-shirt fra 90 tallet. Da blir jeg fokusert på klærne og tenker hva han der karen der mener med den stilen?!

Andre ganger kan jeg blir så forfjamset over damer som lasser på meg makeup at en skulle tro de hadde gått makeupe kurs hos Lilli Bendriss (google henne så ser du hva jeg mener). For mye sminke kan virke som en maske og at du forsøker å skjule noe.

Det viktigste du skal tenke på når du kler deg er følgende:

 

 

– Hva er det du sier med dine klær?

– Hvilke farger bruker jeg og hva sier de om meg som person?

– Blir jeg tatt seriøst med de klærne jeg går i?

– Vil jeg kle meg for å blende inn eller vil jeg kle meg for å skille meg ut?

– Hva er mitt budskap og får jeg det frem uten at min stil tar bort oppmerksomheten?

 

 

Enten vi vil det eller ikke så er vi mennesker meget dømmende. Det tar oss kun 3 sekunder før vi har gjort oss opp en mening på hva hvordan den andre motparten er. 3 ting som beskriver deg på 3 sekunder er ditt kroppsspråk, ditt håndtrykk og hva du har på deg.

Så neste gang du skal holde ett innlegg, kle deg for å møte nye kunder eller på intervju tenke etter om hvordan motparten vil tolke deg.

 

Mine best klestips til deg som kvinne som vil lykkes!

 

– Dresser i farger som lyseblått, lys grått eller blått er fint og skaper litt pondus

– Høye hæler er alltid å foretrekke. Du kommer opp i høyden og virker mer selvsikker

– Heller “overdressed” enn “underdressed”. Viser du at du har stil så viser du også at du mener alvor

– For en litt løsere look gå for en mørkeblå jeans til sorte, blå eller hvite skjorter

– Kle deg i hvitt for å virke uskyldig og rødt for å tiltrekke deg oppmerksomhet

– Er du sjef og vil virke som en av de andre, rull opp ermene på skjorten for en lett og ledig look (dette pleide Obama å gjøre i sin valgkamp)

 

For å gjøre ett godt førsteinntrykk så bør du kle deg pent. Men om du begynner i ny jobb så bør du heller se etter hva kleskoden er og tilpasse deg deretter. Din personlige stil vil alltid skinne gjennom uansett ved valg av tilbehør som sko, vesker, øredobber, ringer og makeup.

 

Trenger du hjelp til å se bra ut på jobben eller som gründer stå fram og tiltrekke deg flere kunder så kan jeg hjelpe deg. I mitt Stilkurs på nett “Stylistaz stilkurs online” kan du lære alt som må til for å få en look som du vil elske og som vil kunne passe inn i din hverdag. Les mer her.

P.S: Siste dag med INTRO pris på min nye bok “Kvinner tjen mer penger nå!”. Dersom du ikke har kjøpt boken bør du gjøre det nå til kun kr 99,-. Normal pris vil ligge på 169,-. Kjøp boken her. 

 

Jeg ønsker deg en super sommer og at du slapper av og nyter ferien!

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits