Hvem er A…?

Nå er jeg igang med å se siste sesong av Pretty Little Liars. Så spennende og i siste episode skal det avsløres hvem A er. Hvem tror du det er? Jeg har allerede funnet ut hvem A er i bøkene men det florere rykter på nettet om at A vil være en annen i serien. Trodde du det var over når A er avslørt….tro om igjen, jentene har flere hemmeligheter og en ny A vil dukke opp og lage intriger. Forresten så har neontrenden også nådd PPL. Aria hadde på seg ett neongult belte og ett par neongule sko fra Jeffrey Cambell i siste episode. Så bare plukk frem gamle skatter fra 2007 da trenden sist var på moten. Rart med trender, alt går i en runddans derfor skal du aldri kaste noe…

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Marita: Jeg ser alle serier her http://www.free-tv-video-online.me/ Her finner du ep 22 som er siste. Mandag kommer vel ep 23. Enjoy!

Marita says:

Hvor ser du seriene? Jeg streamer på nett, men nå er de fleste gode sidene stengt, så jeg er på episode 21, men finner ikke noen bra nye steder å se de nye episodene.

stylistaz says:

Den er veldig spennende. Sammenlignet med Gossip Girl kommer du til å like klær, make up og hår på jentene. Revenge har jeg ikke sett men anbefaler Pretty Little Liars. Du er hektet etter 2 episoder.

veronica says:

Jøss, har aldri sett denne serien, men hørtes ut som noe for meg!! Hvor bra er den egentlig? Sammenlignet med f.eks Revenge og Gossip girl? <3

Blogglistenhits