Hvordan pakke smart til storbyweekend?

Nå nærmer det seg vår og mange har bestilt en storbyweekend for å komme seg vekk en stund og få shoppet litt. Men hva er lurt å ha med i kofferten? Hvordan pakker du smart? Les videre for mine beste tips til en vellykket storbyweekend.

 

Storbyweekend

Har du booket en storbyweekend i nærmeste fremtid eller kanskje du får lyst å gjøre det etter denne bloggposten. Uansett, det er ett par ting en skal tenke på før en reiser. Du skal ikke pakke for mye men heller ikke for lite. Selv var jeg i Paris i fjor på denne tiden og da hadde jeg pakket helt riktig etter forholdene.

Men jeg må innrømme jeg har opplevd å reise med alt for lite og endte opp med å heller ikke finne noen nye klær som jeg skulle ha på meg på kvelden da jeg hadde planer om en liten bytur.

Derfor har jeg lært og erfart hva som lønner seg og hva du kan droppe å ha med.

 

Dette må du tenke på for å få en vellykket storbyweekend!

 

– Ikke pakk for mye men heller ikke for lite. Du kommer sikkert til å shoppe endel kanskje både klær, sko og sminke og da vil du ha plass til dette uten å tenke på overlast.

– Om du reiser til NY, Paris, London eller Riga så kan det være lurt å ha med både gode skjerf, en varm cardigan og ett par solbriller. Plutselig dukker solen opp eller det blir kjølig og du fryser, da kan en lett cardigan være fint å knytte rundt livet.

– Tenk antall antrekk før du pakker. Jeg slenger alt på senga som jeg har lyst og ha med og tenker dagantrekk og kveldsantrekk. Du kan også kombinere en topp til hverdags med ett skjørt til kveldsbruk.

– Spar plass i kofferten med å legge igjen store flasker shampoo hjemme og heller kjøpe små flasker eller bruke det som finnes på hotellet.

– Har du lite med penger på storbyferien så anbefaler jeg at du heller legger penger på opplevelser enn klær og stasj. Du sitter igjen med gode minner du aldri glemmer mer enn klær du blir lei av etter en kort tid.

– Anbefalinger i Paris. Sephora. Shoppingmekka for deg som elsker makeup. Anbefalinger i London er Boots. Her finner du makeup merker som Urban Decay, Smashbox og Stila.

– Gode sko må med i kofferten. Ett par kule sneakers er fine til dagbruk så tar du og skifter til hæler på kvelden.

– På storbyferier er det kun en type vesker som gjelder. Crossbody. Du må ha en veske der du har hender fri til poser, kamera etc.

– Ikke glem å ta masse bilder og Instragram det hjem slik at vi kan sitte og være misunnelig på heldige deg som er i en kul storby. Men husk å alltid nyt øyeblikket før du tar bilder. Av og til er øyeblikket mer verdt enn å dra opp ett kamera.

 

london1

 

Her er jeg i Paris i 2013 og i midten i London i 2010. Begge to flotte byer jeg elsker og vil tilbake til!

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å pakke lett og riktig neste gang du skal ut og reise. For flere tips kan du kjøpe stilboken min eller ta og melde deg på Stylistaz stilkurs.

Del gjerne posten på facebook så blir jeg superglad. Bare bruk knappene under.

Ha en flott dag!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits