Hvordan pakke til ferien?

Nå er det ikke lenge til skoleslutt og de fleste begynner å klargjøre seg til ferien. Opplever du å ofte pakke feil, for mye eller for lite? Les videre for å hente tips til den perfekte feriekofferten og se bilder fra min bryllupsreise.

 

nytt

 

 

Er det engang i livet jeg har planlagt alt i detaljer når det kommer til pakking av feriekoffert så er det da jeg var på bryllupsreise på Capri. Jeg måtte tenke smart og pakke bikinier til soling, lette luftige plagg til utflukter og fine kjoler til nattelivet. Før jeg reiste kjøpte jeg meg 3 nye bikinier fra Victorias Secrets, jeg pakket ned mine fineste kjoler og jeg tok med designersko og vesker for å dresse meg opp til kvelden.

Aldri før har jeg følt at jeg hadde alt jeg trengte med på ferien. Jeg hadde til og med litt ekstra plass i kofferten dersom jeg skulle finne noe lekkert. Var på en del outlet med fant ikke noe. Derimot kjøpte jeg meg Gucci solbriller på flyplassen i Milano. Det var en herlig ferie jeg aldri kommer til å glemme.

Var litt skuffet da vi kom inn på nattklubben og fikk vite at kvelden før hadde J Lo og daværende ektemann vært der. Men vi hadde en fin kveld uansett.

Her er jeg klar for nattelivet. Tok Cabriolet taxi hjem på kvelden!

 

 

 

 

Bilder fra den nydelige øya Capri!

brylluosreiser

Hvordan pakke den perfekte feriekofferten?

Alt kommer an på type ferie og hvor lenge du skal være der. I boken min har jeg ett eget kapittel om nettopp dette. Det kan være tricky å bli klok på hvor mye en skal pakke ned, om du har tilgang til vaskemaskin og om været endrer seg. Men du kan tenke på 3 ting som uansett får deg til å komme gjennom ferien uten å rive deg i håret:

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

  • Pakk alltid med deg litt vaskepulver. Det finnes små engangsposer med pulver å få kjøpt i butikken. Pakk ned noen av disse, finnes det ikke vaskemaskin der du er kan du bare skylle opp klærne i litt vann. 

 

  • Ha alltid med en litt tykk god ulljakke/cardigan til sene kveldene. Det blir ofte kaldt på kveldene og det er dumt å måtte sitte med ytterjakka på eller i verste fall fryse og ha det utrivelig.

 

  • Pakk ned en flaske tørrshampo til bad hair days. Dette er en super redning for dager da du føler deg ekstra svett og ikke har tid til å dusje. Jeg sverger til Batiste sin som jeg fikk teste i mai månedens Glossybox. Den er virkelig frisk og fin å ha med både i veska og ikke minst på ferier da det ikke alltid er lett å føle seg fresh.

 

Har du lyst på flere tips til hvordan du pakker den perfekte feriekofferten kan du kjøpe boken min “Få alle menn til å snu seg etter deg – en stilguide for å vekke din indre hottie”. 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
Nå vil jeg høre fra deg. Hvor går din ferie i år? Legg igjen kommentar i feltet nedenfor og del posten på facebook.

Ha en strålende ferie når den tid kommer!

 

Klem fra Camilla

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits