Ikke utsett din drøm – lev den nå!

Bærer du på en stor drøm du har lyst til å sette ut i livet men ikke vet helt hvordan komme igang? Les videre jeg gir deg spark bak og 3 konkrete tips til hvordan du kan starte i dag.

 

ID-10098944

 

Mange kvinner i dag er lei av mas og kjas og ønsker bare de kunne fått stress vekk fra hverdagen og satt igang med sitt drømmeliv. De venter til de har fått barn for da er livet komplett, så venter de til ungene er flyttet ut for da har de tid til seg selv så venter de tilslutt til de er pensjonist men da føler de seg for gamle. Så hele denne ventingen gjør at de utsetter å leve ut sine drømmer fordi det hele tiden dukker opp nye ting i livet som er vanskelig.

 

La meg fortelle deg en ting. Livet vil alltid være vanskelig, den perfekte anledning vil aldri komme- den må du skape selv.

 

Jeg har selv utsatt ting i mitt liv pga vanskeligheter, jeg har blitt slått i bakken mang en gang men alltid hatt en tro på at ting løser seg. For det gjør det jo. Men det er ikke før det siste året at jeg har kommet ut av min drøm og virkelig levd den ut. Jeg har alltid hatt lyst til å være kreativ og skape noe eget. Endelig kom jeg ut av mitt eget hodet og fikk satt igang. Andre drømmer jeg har som reiser, tjene mer penger, kjøpe meg en dyr designerveske er også fine å ha men den virkelige drømmen er den som gjør at du lever hver dag og er glad.

 

3 tips til å sette din drøm ut i livet i dag!

 

  • Lag ditt drømmeskjema: Ta frem ett hvitt ark og fargeblyanter. Skriv øverst: Min drøm! Bruk farger vær barnslig og kreativ, livet må oppleves i farger ikke i sort og grått. Sett en strek midt på arket. I den øverste kolonnen skriver du ned alt du kan gjøre for å oppnå din drøm. Her skal alt på papiret. Ikke stopp skriv i vei minst 50 ideer. Do it! Dette kan ta 10-15 min men det er verdt det jeg lover. Så når brainstormingen er over leser du over og ser alle mulighetene som finnes. Stopp opp ved minst 5 steg du føler kan få deg til drømmen som du kan implementere i dag. Skriv de 5 punktene i den andre tomme kolonnen. Bruk farger. Heng opp skjemaet på kjøleskapet så ser du det hver dag og de andre i familien vet at du har en drøm og de vil hjelpe deg å nå den. Her er mitt eksempel jeg brukte da jeg skrev stilboken min:

 

Min drøm: Skrive en bok!

Ting jeg kan gjøre for å oppnå den i dag: Finne ut hva den skal handle om, lage en disposisjon, begynne å skrive, finne bokcover, gjøre reasearch, finne inspirasjon i moteblader, sette av tid hver dag til å skrive, sette en frist, kontakte forlag, publisere selv, renskrive, be om råd fra venner, lese flere motebøker, kjøpe ny pc, hvor lang skal den være, hvem er målgruppen, hvordan få den publisert, finne partnere, designer til cover osv osv.

 

5 ting jeg startet med: Finne ut hva den skal handle om, lage en disposisjon, sette av tid hver dag, finne inspirasjon, starte i dag.

 

  • Fuckem: Når du er godt på vei med å leve ut din drøm vil folk se på deg med kritiske øyne. Kanskje du letter på sløret og forteller om hva du drømmer om og andre hever øyenbrynene og sier sin mening, kritiserer, sier at det er ikke måten å gjøre det på. Gjør heller som de har gjort eller at du aldri vil klare å oppnå drømmen din. Du er ikke bra nok, du vil aldri klare å oppnå noe osv osv. Da skal du bare følge tipset til coach Leonie Dawson si “FUCKEM”. De følger ikke din vei, de kjenner ikke til din historie og hva dine indre drømmer er. Du har tilatelse ti å være deg selv, si hva du vil, gjøre som du vil uten at noen andre skal stoppe deg. Det er din vei og den har du herved tillatelse til å gå. 

 

  • Lev i dag: Hvis du virkelig hadde din drøm innenfor rekkevidde nå i dag hvordan ville du vært? Følt deg? Hvordan ville du sett ut? Oppført deg? Begynn å oppfør deg sånn i dag som om din drøm er oppfylt. Hvis drømmen var å gå ned 10 kg- føl deg slank nå, kjøp nye klær. Hvis din drøm var å reise til Florida. Book reisen nå begynn å spar og sette av penger og kjøp ny bikini nå. Eller er din drøm å være millionær, oppgrader litt etter litt i livet ditt begynn med garderoben, små ting til huset, rydd opp i skrot og kast. Finn en daglig plan på hvordan du kan tjene mer penger. 

 

Da håper jeg du setter igang og lever ut din drøm i dag. Jeg vet at ting ikke er lett men dersom du aldri gir opp når du drømmen din. Husk dette:  “A winner is never a quitter and a quitter is never a winner”.

 

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet om hva din drøm er og hva du kan gjøre for å starte i dag.

 

En siste ting. Akkurat nå gir jeg deg 20% rabatt på boken min om du oppgir kode PUMPKINS hvis du kjøper boken innen 18 oktober. Jeg gir 10% av alt salg i oktober til brystkreftsaken så handler du nå støtter du også en god sak.

 

Ønsker deg en fin uke:-)

 

Klem fra Camilla

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits