Innred ditt hjem som Rachel Zoe

Rachel Zoe er stjernestylist i Hollywood og legger alt av energi og innlevelse i å style sine klienter til det ypperste. For dere som har sett realityserien med Rachel og co har sikkert lagt merke til Rachels Flotte hjem. Her deler hun sine råd for å få en stil som hennes.

Alle detaljer i innredningen er nøye vurdert. Hun liker moderne design men likevel skal hjemmet være koselig med ett snev av boho-look. Denne stilen kan du få til budsjettpris, trenger ikke koste skjorta.

Første råd er å oppdatere hjemmet med tilbehør slik som nye lamper, vaser med friske blomster er ett must i hjemmekoselige omgivelser og sett ett serveringsbrett på bordet for den rette stylish looken.

For å bryte opp strukturen tilfører du noen avslappede elementer som bryter opp. Rachel liker å bruke falsk pels pledd i hvitt og fargerike puter. Hun er også glad i å dekorere bordet med bøker i form av kunst- eller motebøker, en ekte fashionista som hun er.

Når du har fått detaljene på tilbehøret på plass kan du fokusere på de større tingene som sofa, spisebord og seksjoner. Ta litt etter litt for å få denne rene stilige looken.

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Britt: Helt enig der. Utolig fint hjemme hos henne også. Hun får alt til den dama der.

Britt says:

Eg syns ho har fantastisk stil, både når det gjeld kle og innredning. 🙂

Blogglistenhits