Jobbantrekk til kontoret

Olivia Palermo i ett fresht jobbantrekk med fokus på fargerike sko og røde negler.

 

Spørsmål:

Det hadde vært kult om du kunne hatt et innlegg på jobbantrekk. Nettopp begynt i jobb hvor det er litt kleskode og er utfordrende å vite hva som er for pynta og hva som er for lite pynta… (Kan nevnes at ene sjefen min går rundt i Louboutin sko http://cache.net-a-porter.com/images/products/48417/48417_in_l.jpg – så vet du hvor lista ligger…)

Hilsen Annka

 

Svar: Jeg må si du er egentlig heldig som har en jobb der det er litt kleskode. Da har man jo unnskyldning for å shoppe mer:-) Men skjønner det kan være litt tricky å vite hva som passer seg og ikke.

Når det gjelder å kle seg bra i forhold til jobb synes jeg Olivia Palermo nailer dette. Hun er alltid fresh og fin. Hun satser på enkle dresser, høye hæler, kjoler med belte i livet, dressjakker i mange varianter og topper antrekket med store smykker, velstelt hår og enkel sminke.

La deg inspirere av henne og kjøp deg en velsittende dressjakke, gjerne sort eller i grått. Sats på detaljer og en som sitter som støpt på deg. Deretter kan du investere i fine bluser i hvitt, duse fargetoner og med litt detaljer slik som eks sløyfer. Bruk store smykker for å skille deg ut fra mengden og bruk gjerne kjole på jobb med ett belte i livet. Sko som passer på kontoret er pumps, ankelboots og ballerinasko.

Har du litt penger du kan legge i innkjøpene så ville jeg satset på en designerveske. Gjerne en som rommer litt og der du kan ha med papirer og pc med. En Mulberry Bayswater i sort eller brunt går aldri av moten. Bruk neglelakker i farger som rødt, brunt, beige, lys rosa og lys lakk. Disse vil blende inn med det meste du kler deg i.

Håper du fikk noen gode tips og ikke minst litt inspirasjon til jobbantrekkene dine fremover.

Olivia i en nedtonet look med sort skjørt, stort smykke og striper.

 

Ett klassisk jobbantrekk med fokus på litt kortere bukser og høye hæler.

 

Ikke vær redd for å bruke kjoler på jobb. Bruk belte i livet for å markere midjen. Sleng på en dressjakke eller cardigan om du ønsker å gjøre looken mindre pyntet. Høye ankelboots er alltid fint.

 

Bruk festkjolen også på kontoret ved å dresse den ned med en cardigan og ett par ballerinasko. Neglene kan godt være røde.

 

Dressen kan godt gjøres med kul ved å velge en jakke med striper. Ha til ett par høye hæler, en hvit bluse og sett farge på antrekket med en stor ring i en farge du liker.

Jeansen kan du godt bruke på kontoret om du velger en dressjakke til. en stripete genser og store smykker til gir deg stilen til Olivia Palermo. ankelboots passer fint til dette antrekket.

 

Alle klær fra H&M.

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Hilde: Ja ikke sant. Det klør i lommeboken;-)

Mye lekkert! Ble skikkelig shoppingsugen nå ♥ Lykke til i englebarnakonkurransen min!

Klem

Blogglistenhits