Jobb med meg


Bli ny

Jeg tar også imot kunder utenbys fra. Er du i Bodø på forretningsreise eller du bor i Meløy evt andre plasser i Salten er du velkommen. Mange av mine kunder kommer utenbys fra. Passer også perfekt om du trenger en liten husmorweekend i Bodø der du tar inn på hotell og booker meg inn lørdag for Bli Ny dag.

Passer veldig godt som en gave til en runddag. Har hatt kunder som har fått dette i 40,50 og faktisk 60 års gave. Er du mann og ikke vet hva du skal kjøpe kona kan dette anbefales. Hun kommer hjem med ett smil om munnen.

OBS!!! Anbefaler at du har planer etter Bli Ny dagen for du kommer til å føle deg som en superkjendis og vil ut og vise ditt nye jeg for resten av verden. 

guarantee-sealOBS! Fornøyd garanti!

Jeg vil at mine kunder skal være  fornøyde derfor gir jeg fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd med Bli Ny dagen får du pengene tilbake. Jeg kan tilby dette da jeg vet du kommer til å gå fra meg med en ny stil, en kul frisyre, du har lært å legge make up og du har hatt en opplevelse for livet som du alltid vil huske. 

Pris for Bli Ny dag kr 5500,-  book på stylistcamilla@gmail.com

 

 

Kontakt meg på stylistcamilla@gmail.com om du skulle ha andre spørsmål.

Personlig shopper Bodø

La meg hjelpe deg å finne klær til en spesiell anledning eller rett og slett bli med deg å shoppe en helt ny garderobe. Du fortjener å bruke tid på deg selv og ikke minst få en look du elsker og som får deg til å få mer selvtillit. 

Passer for deg som:

  • Trenger en ny piff i hverdagen
  • Hater å gå i butikker men ønsker  desperat en ny look
  • Nybakt mamma som vil finne sin stil
  • Du som har lyst å finne klær tilpasset din figur
  • Trenger kjole til bryllup, konformasjon, jubileum osv en spesiell anledning som betyr mye for deg
  • Har lyst til å få råd fra en profesjonell

Passer også å gi i gave som gavekort til kona, en søster, en god venninne, hun som har alt, hun som alltid ser på Bli Ny program på tv osv.

 

Personlig shopper koster 1500,- pr time. Book ved å sende mail til stylistcamilla@gmail.com

 

Her kan du se en video av meg som personlig shopper in action: Klikk play for å spille av videoen:

Jeg går sammen med deg i butikker du måtte ønske eller jeg anbefaler ut fra hva målet ditt er. Jeg er lydhør for hva du liker og ikke liker, du kan føle deg trygg på at jeg presser deg ikke til å kjøpe noe som helst. Du bestemmer selv du ønsker å legge pengene på. Jeg er sammen med deg som en venninne og vi prater om løst og fast og koser oss med shoppingen. Du kan slappe av om du hater shopping. Jeg lover deg at etter å ha gått sammen med meg blir ting MYE lettere neste gang du skal kjøpe klær,sko og tilbehør.

guarantee-sealOBS! Fornøyd garanti:

Jeg ønsker at mine kunder skal være fornøyde så jeg tilbyr fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd etter timen med meg får du pengene tilbake.

Jeg kan tilby dette da jeg vet at du får en opplevelse for livet og du ikke kommer til å angre på Personlig shopper time med meg.

 

Har du spørsmål kontakt meg på mail stylistcamilla@gmail.com.

 

Har du lyst til å bli ny?(Gratis tips)
Her er hva du kan lære:
  • Hva som kler din figur
  • Hvilken stil som passer deg
  • Inside tips til en hot look som får hoder til å snu seg etter deg

Legg igjen din email adr og du vil få dette nå

Blogglistenhits