Julegavetips!

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til advent og jul. Jeg vet det er mange som allerede har startet på julegaveshoppingen og kanskje du allerede er ferdig. Uansett så kan det være vanskelig å finne på noe å kjøpe til venner og familie men også det å skulle ønske seg noe selv er ikke alltid lett. En har jo som regel det en trenger. Men jeg har laget en liten julegaveliste til deg med tips om hva du kan ønske deg i julegave i år. Send link til kjæresten, mamma, bestemor eller noen andre som du har fått spørsmål fra om hva du ønsker deg.

 

 

julegaver

 

Affilliate lenker

 

 

1. En skikkelig bra rettetang er noe alle jenter med litt lengde på håret bør ha. Med denne fra GHD, som er den beste på markedet, kan du rette ut håret, lage beachy krøller eller lage vakre hollywood krøller på 10 min.

2. En digg fluffy cardigan er alle jenters komfortable inneplagg i år. Denne i lys grå er perfekt til en t-shirt og en behagelig jeans mens du slanger deg i sofaen med en kopp te eller kaffe og leser en god bok.

3. Disse duftlysene fra Voluspa er mine aboslutte favoritter. På høsten er jeg nesten avhenging av å ha sånne i stua. De lukter utrolig godt og varer i en evighet. I denne pakken får du 3 stk i passe små str som du kan ha rundt i huset feks på badet, i gangen og i stua.

4. Dette flotte superundertøyet fra Kari Traa er vel noe alle jenter drømer om. Det er superfint, praktisk og ikke minst god kvalitet på. Dette skal du ønske deg om du ikke vet hva du vil ha til jul. Kommer garantert til å få bruk for i vinterkulda.

5. En klokke i rosé gull er noe av det vakreste du kan ha på armen. Den er stor, herreinspirert og passer til alt. Jeg elsker denne varianten som kommer fra Triwa som forøvrig er ett godt klokkemerke.

6. Hva med nytt iphone deksel til jul? Dette fargesprakende kommer fra Marc Jacobs og frisker opp i en ellers trist går hverdag.

 

Så der har du listen for i år. Selv ønsker jeg meg opplevelser og nytt kamera. Dersom du har lyst å gi gavekort på en opplevelse til noen eller du vil ønske deg selv kan jeg tilby det her. 

Håper du fikk noen gode tips og har en strålende uke!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits